MBI/Participatie in de B2B en/of B2C markt

De ondernemer (en indien nodig andere investeerders) is op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Participatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29140

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ondernemer (en indien nodig andere investeerders aan mijn zijde) is op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf dat zich in de pre-seed (enkel een idee, nog geen BV) of seed (BV opgericht, business plan gereed, maar nog geen funding) / early growth (bedrijf is on-going en omzet wordt gemaakt) fase(s) bevindt en zich willen klaarmaken voor de volgende fase van het idee en/of bedrijf.

Operationele rol
Tevens is de (bestaande) formatie op zoek naar een partner die behalve een aandelenbelang, ook een mogelijkheid heeft tot een operationele functie.

Branches
Branches waar ik affiniteit mee heb, zijn e-commerce & ICT / agri & food/ transport & logistiek / bouw & installatie en vastgoed.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.