Ondernemer zoekt participatie in een bedrijf

MBI/Participatie in de B2B en/of B2C markt
De ondernemer (en indien nodig andere investeerders) is op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29140

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ondernemer (en indien nodig andere investeerders aan mijn zijde) is op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf dat zich in de pre-seed (enkel een idee, nog geen BV) of seed (BV opgericht, business plan gereed, maar nog geen funding) / early growth (bedrijf is on-going en omzet wordt gemaakt) fase(s) bevindt en zich willen klaarmaken voor de volgende fase van het idee en/of bedrijf.

Operationele rol
Tevens is de (bestaande) formatie op zoek naar een partner die behalve een aandelenbelang, ook een mogelijkheid heeft tot een operationele functie.

Branches
Branches waar ik affiniteit mee heb, zijn e-commerce & ICT / agri & food/ transport & logistiek / bouw & installatie en vastgoed.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategie├źn. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.