Ondernemers echtpaar zoekt (online) onderneming

Koper is een ondernemers-echtpaar
We zijn op zoek naar een opschaalbare groothandel/webshop liefst in de beauty, fashion of lifestyle industrie. Kom in contact via Brookz
OMZET

van: € 100.000
tot: € 10.000.000

WINST

van: € 25.000
tot: € 5.000.000

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Detailhandel
Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30495

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

We zijn op zoek naar een opschaalbare groothandel/webshop liefst in de beauty, fashion of lifestyle industrie. Maar een start-up of in een andere branche is ook zeker welkom.

Zoekende partij
Tien jaar geleden zijn we beide een eigen bedrijf begonnen. Mijn man als ZZP'er glasvezelmonteur en heeft zich in tien jaar tijd opgewerkt tot een volwaardig glasvezelbedrijf met 80 personeelsleden een eigen pand en opdrachten in Nederland en Duitsland.

Ikzelf ben tien jaar geleden begonnen in de kinderopvang met 1 vestiging met 3 kinderen en 2 personeelsleden. In tien jaar is het bedrijf gegroeid naar 3 locaties met 250 kinderen en 28 personeelsleden.

In de afgelopen tien jaar hebben we beide veel geleerd van de ondernemerswereld. Zowel of het financiële vlak als organisatorisch. Het is soms vallen en opstaan, maar wanneer je in jezelf gelooft kun je de hele wereld aan.

Hoger plan
Ons plan is om een bedrijf of start-up over te nemen en dit naar een hoger level te brengen en het liefst internationaal.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.