Koper is nuchter, hands-on, probleemoplossend, resultaatgericht

Onderneming met concreet product ter overname gezocht. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 600.000
tot: € 10.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Detailhandel
Horeca, toerisme & recreatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29903

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een bedrijf met een concreet product heeft de voorkeur. Dit kan dus zowel de detailhandel zijn, maar ook de toeristische sector.

Locatie
Omdat de ondernemer zelf in de Randstad woont, heeft West-Nederland de voorkeur, maar niet-locatiegebonden behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Meer informatie
De zoekende partij staat open voor een MBI, omdat de ondernemer op deze manier het bedrijf goed leert kennen. Indien de huidige eigenaar de voorkeur heeft voor een 100% aandelenoverdracht met een overgangsperiode, is dit uiteraard ook een goede optie. De ondernemer ziet zichzelf het liefst als een toevoeging van een organisatie die ook zelfstandig moet kunnen opereren. Het is dan aan de ondernemer om de bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.