Producent in logistiek met groeipotentie

Servicecomponent of een zakelijke dienstverlener

Producent met service component of zakelijke dienstverlener in de logistiek met een potentie tot groei. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 5.000.000
tot: € 15.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Industrie & productie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29843

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Producent met servicecomponent of zakelijke dienstverlener in de logistiek, voeding & drank, leisure of aanverwant met een potentie tot groei, productinnovatie en (verdere) internationalisering. De onderneming moet een focus hebben op customer intimacy en richt zich op B2B of B2C. 

Organisatie
De onderneming moet internationaal opereren of de potentie/intentie hebben dit te gaan doen en gericht zijn op groei, in combinatie met een turn-around. De organisatie moet een focus hebben op customer intimacy en open zijn met een toegankelijke no-nonsense mentaliteit. Complexiteit in de bedrijfsvoering en/of de activiteiten spreekt tot de verbeelding.

Cultuur
Medewerkers zijn toekomstgericht, willen verantwoordelijkheid nemen en bijdragen. Besluitvorming gaat gezamenlijk en gebeurt niet op basis van hiërarchie. De organisatie is klantgericht, staat open voor de wereld en omarmt nieuwe ideeën. 

Klanten
B2B of B2C, bijvoorkeur ook internationaal. 

Locatie
Max. 1 uur reistijd vanaf Utrecht. 

Grootte
Vanaf 40 FTE. 

Levensfase
Is gevestigd, maar toe aan de volgende (groei-)fase. 

Soort overname
In overleg.

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.