(Technische) handelsonderneming of dienstverlener

New business manager is op zoek naar nieuwe business | Sales | e-commerce | 25 jaar directie ervaring waarvan 20 jaar als ondernemer


Beschrijving

Gezocht wordt naar een (technische) handelsonderneming of dienstverlener die behoefte heeft aan een ervaren zeer commercieel persoon met veel management ervaring en de onderneming wenst eventueel een vertaalslag te maken naar e-commerce.

Specificaties
Gevraagd wordt naar een onderneming met een minimale omzet van € 600.000 met een hoog rendement of een onderneming met een minimale omzet van € 1.000.000 met een lager rendement. Dit kan een startup / scale up zijn waarbij de eigenaren behoefte hebben aan iemand die de commercie voor hun kan oppakken of een onderneming waarbij de eigenaar richting pensioen gerechtigde leeftijd gaat.

Kandidaat
De kandidaat is niet specifiek op zoek naar een bepaalde branche, wel moet hij affiniteit kunnen krijgen met het product of dienst aanbod van de onderneming. Gewenste locatie van de onderneming is Zeeland, Noord Brabant, Limburg, Zuid Holland, Utrecht, maar dat is geen must.

Bereidheid
Eigenaar moet bereid zijn deel van salaris mbi aan te wenden als groot deel van de transactiesom, dit mag ook over meerdere jaren worden verspreid.

Omzet

van: € 600.000
tot: € 5.000.000

Branche

IT, online & e-commerce, Zakelijke dienstverlening

Profielnummer

#28391

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!