Advies- en ingenieursbureau ruimtelijke projecten en/of openbare ruimte

Met 5 tot 35 FTE

Advies- en ingenieursbureau ruimtelijke projecten en/of openbare ruimte ter overname gezocht. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 10.000
tot: € 100.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

West-Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#31261

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De koper is een middelgroot ambitieus en groeiend advies- en ingenieursbureau, gespecialiseerd in ruimtelijke ontwikkeling, engineering van de openbare ruimte en survey (metingen infrastructuur en vastgoed). De koper is een gevestigde naam in de markt en heeft een gedegen track-record binnen haar vakgebieden. De koper werkt voor overheden, aannemers en projectontwikkelaars.

Target
De koper wil uitgroeien tot een 'one-stop-shop' voor haar opdrachtgevers. In dat kader is de koper op zoek naar een complementaire partij ter overname welke is gespecialiseerd in gelijkwaardige en/of aanpalende activiteiten op het gebied van bijvoorbeeld:

  • Maattechnische survey van vastgoed en infrastructuur;
  • Landmeetkunde;
  • Landschapsarchitectuur, inclusief onderhoud van de openbare ruimte en sportaccommodaties;
  • Ruimte en ontwikkeling (bestemmingsplannen);
  • Ecologie/milieukunde, waaronder stikstofproblematiek, bodem- en wateronderzoek, asfaltkeuring en sanering;
  • Constructie (utiliteit, woningen, staalbouw, sondering).

De gezochte partij is bij voorkeur gevestigd in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland of Utrecht en heeft tussen circa 5 en 35 medewerkers. Idealiter wordt de projectleiding intern ingevuld of zijn er medewerkers werkzaam met leidinggevende capaciteiten welke na overdracht een aansturende rol kunnen vervullen. Desgewenst kan deze rol ook worden ingevuld door de oud-eigenaar. Uiteraard wordt het management verder ingevuld door de koper.

Transactie
Naast een volledige overname staat de koper ook open voor een strategische samenwerking, waarbinnen een nader te bepalen belang wordt genomen. Dit kan zowel in de vorm van een aandelen- als activa/passiva-transactie. Onze klant is in staat om zelf in het management van de onderneming te voorzien, mits er voldoende ondernemende werknemers aanwezig zijn. Uiteraard kan in overleg ook worden besloten huidig management betrokken te laten blijven.