Handel en ICT spreekt aan, maar belangrijker zijn innovatie, een fijn team en dito bedrijfscultuur

Handelsbedrijf, een onderneming in de zakelijke dienstverlening of een innovatieve ICT dienstverlener. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel
IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#28094

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Bij voorkeur wordt gezocht naar een handelsbedrijf, een onderneming in de zakelijke dienstverlening of een innovatieve ICT dienstverlener.

Interessegebied
De MBI-kandidaat is breed geïnteresseerd en ziet er naar uit juist een nog onbekende branche te mogen ontdekken. Belangrijke elementen in een potentieel over te nemen bedrijf zijn een bewezen product of dienst, bewezen omzet & resultaat, de noodzaak om te vernieuwen en/of een kantelpunt waar nieuwe energie het verschil kan maken. Duidelijke voorkeur voor een B2B georiënteerd bedrijf met een klein en enthousiast team dat vol energie door wil, ook onder een nieuwe eigenaar. Voorkeur voor (ruime) regio 's-Hertogenbosch.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.