E-commercebedrijven voor buy & build

Winstgevend, groei, eigen merken pré
Buy & Build E-commerce bedrijven gezocht ter overname. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 100.000.000

WINST

van: € 100.000
tot: € 100.000.000

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#30600

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Bedrijven die succesvol een webshop hebben opgezet of een verkoopkanaal via een marketplace/ e-commercebedrijf B2B en B2C vanaf circa 2 miljoen omzet (of hard daarna toe groeien) en winstgevend zijn. Misschien ook met eigen label of als importeur en die de mogelijkheid hebben en de ambitie om verder te groeien.

Internationale groei
Voor verdere internationale groei is echter kennis en verdere investering in systemen, warenhousing, logistiek, (klanten) service center, koppeling met andere marketplaces en ook meer financiering nodig.

Infrastructuur
Mijn klant heeft deze infrastructuur helemaal opgebouwd en voegt nu e-commercebedrijven aan zijn bedrijf toe die met deze infrastructuur heel hard groeien. De waarde van het (overgenomen) bedrijf groeit daardoor zeer hard. Daarvan profiteert mijn klant maar ook de ondernemers die een belang houden. Hun minderheidsbelang is in korte tijd meer waard dan hun 100% belang ooit was.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!