Ervaren ondernemer/coach/investeerder zoekt onderneming

Duurzaam bedrijf met impact
Duurzaam bedrijf gezocht met impact (betekenis) en potentie om verder door te groeien met enthousiast team. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 250.000
tot: € 5.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Industrie & productie
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28809

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Duurzaam bedrijf met impact (betekenis) en potentie om verder door te groeien met enthousiast directie en team, dat op zoek is naar een investeerder/coach/MBI voor de volgende fase van het bedrijf.

Kenmerken
Bedrijf werkt volgens PaaS (Product-as-a-Service) of staat hier open voor omdat te implementeren. Dit is belangrijk voor de zoekende partij. Het PaaS model zal immers de toekomst worden van de nieuwe economie, welke veel meer verantwoordelijkheden neerlegt bij de producent (blijft verantwoordelijk voor het product gedurende de hele levenscyclus) en tegelijkertijd ook veel meer meerwaarde creëert voor de klant, omdat altijd wordt gekeken naar de behoefte (de service) die de klant nodig heeft. Daarnaast is een recurring business een heel mooi business model, waar je goed mee op kunt schalen.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.