Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Franchiseondernemer zoekt franchisegever

Commercieel gedreven franchiseondernemer zoekt een (startende/ beperkte) franchiseorganisatie


Beschrijving

Bent u als franchiseondernemer opzoek naar een sparringpartner om de groei van uw franchiseorganisatie te realiseren dan komen wij graag met u in contact.

Zoekende partij
Commercieel gedreven franchiseondernemer zoekt een (startende/ beperkte) franchiseorganisatie die verdere groei wil realiseren. Ondernemer heeft kennis van het ontwikkelen en uitrollen van een franchiseorganisatie. De betrokkenheid van de ondernemer zal in beginsel niet fulltime zijn. Op dit moment is hij nog werkzaam binnen zijn eigen onderneming, maar wil graag zijn expertise ook voor andere franchiseorganisaties inzetten.

Branche en concept
Qua branche is er een brede kijk. Het gaat met name om het concept en de ondernemer waarmee samengewerkt gaat worden. De kennis en expertise van de ondernemer ligt vooral op het vlak: verdere groei realiseren, werven van nieuwe franchisenemers, professionaliseren van het concept, begeleiden van franchisenemers, etc. De huidige ondernemer moet betrokken blijven en daarmee blijft de kennis van de branche aanwezig binnen de franchiseonderneming.

Ondernemer
De ondernemer is resultaat gedreven, weet mensen te motiveren en omzetgroei te realiseren. Hij gaat niet voor de korte termijn, maar wil graag helpen om de organisatie verder uit te bouwen en te professionaliseren. Daarnaast beschikt hij over een netwerk die ook goed ingezet kan worden.

Omzet
van: € Onbekend
tot: € Onbekend
Regio
Locatie anoniem
Branche
Franchise, Overig
Profielnummer
#26134