Regio Zwolle | SEO, SEA, social, content creatie, linkbuilding, Agile/Scrum

Ik ben op zoek naar bedrijven in de online marketing en / of websitebouw in de regio Zwolle.
Omvang van het bedrijf ca. 5 to 6 personen.

OMZET

van: € 350.000
tot: € 750.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#26484

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar bedrijven die full-service onlinediensten kunnen bieden zoals websites, maatwerk software en online marketing.

Expertise
Het bedrijf dient bij voorkeur te beschikken over kennis van SEO, SEA, social, content creatie, linkbuilding, Agile/Scrum, Watervalmethode en biedt eventueel hostingdiensten.

Onderneming
Het personeelsbestand van het bedrijf bestaat bij voorkeur uit ca. 5 tot 8 personen met een mix van programmeurs, UX, communicatie- en marketing specialisten. Het is van belang dat het bedrijf in de regio Zwolle gevestigd is en niet te afhankelijk is van de huidige eigenaar, zodat het zelfstandig kan functioneren. Het heeft de voorkeur om nog geruime tijd met de eigenaar samen te werken om gezamenlijk zorg te dragen voor een geleidelijke en gedegen overdracht.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.