Groothandel in FMCG (non-food)

Doel om klanten nog beter te kunnen voorzien in creatieve en duurzame producten


Beschrijving

Het gezochte bedrijf verkoopt producten die zich onderscheiden door het design en die daarnaast interessant zijn voor de grotere winkelketens. Qua omvang heeft de gezochte onderneming een omzet tot € 15 miljoen. De gezochte onderneming mag op middellange termijn niet plaatsgebonden zijn en dient op termijn verplaatsbaar te zijn. 

Doel
Het doel is om het aanbod te kunnen verbreden en klanten nog beter te kunnen voorzien in creatieve en duurzame producten.

Zoekende onderneming
De zoekende onderneming betreft een groothandel in trendy producten voor de retail, gevestigd in Brabant. De onderneming is actief in de markt van creatieve producten en kenmerkt zich als zeer innovatief. De onderneming heeft een constante focus op de huidige trends en ontwikkelingen. Dit heeft gezorgd voor een unieke concurrentiepositie in de markt. De onderneming heeft een internationale footprint en verkoopt haar producten onder meer door heel Europa, Azië en Noord-Amerika.

Omzet

van: € 1.000.000
tot: € 15.000.000

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Groothandel

Profielnummer

#29626

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!