Doel om klanten nog beter te kunnen voorzien in creatieve en duurzame producten

Groothandel in consumentengoederen gezocht ter overname. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 15.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29626

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het gezochte bedrijf verkoopt producten die zich onderscheiden door het design en die daarnaast interessant zijn voor de grotere winkelketens. Qua omvang heeft de gezochte onderneming een omzet tot € 15 miljoen. De gezochte onderneming mag op middellange termijn niet plaatsgebonden zijn en dient op termijn verplaatsbaar te zijn. 

Doel
Het doel is om het aanbod te kunnen verbreden en klanten nog beter te kunnen voorzien in creatieve en duurzame producten.

Zoekende onderneming
De zoekende onderneming betreft een groothandel in trendy producten voor de retail, gevestigd in Brabant. De onderneming is actief in de markt van creatieve producten en kenmerkt zich als zeer innovatief. De onderneming heeft een constante focus op de huidige trends en ontwikkelingen. Dit heeft gezorgd voor een unieke concurrentiepositie in de markt. De onderneming heeft een internationale footprint en verkoopt haar producten onder meer door heel Europa, Azië en Noord-Amerika.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.