In de B2B markt

De gezochte onderneming is een internationale handelsonderneming B2B, actief in een groeiende markt. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 750.000
tot: € 10.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#27621

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is een internationale handelsonderneming B2B, actief in een groeiende-, dan wel stabiele markt. Wanneer er binnen de onderneming specifieke activiteiten plaatsvinden in de productie-, assemblage- of verpakkingssfeer, waardoor toegevoegde waarde wordt gerealiseerd, dan is dit een pre.

 

InternationaalHet internationale karakter kan gelegen zijn in zowel directe import- als exportactiviteiten, dan wel in samenwerking met buitenlandse agentschappen. Of een onderneming die op het punt staat haar activiteiten te internationaliseren. De te verhandelen producten dienen tastbaar te zijn en/of technisch toegankelijk. Een innovatief product of niche kan interessant zijn.

 

LocatieDe onderneming is gevestigd in Noord-Brabant of eenvoudig te verplaatsen.

 

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.