Investeerders zoeken handelsbedrijf

B2B (handels-)bedrijf met trackrecord, voldoende groei- en MBI-kansen
Twee jonge ambitieuze en ervaren investeerders zoeken een handelsbedrijf met MBI mogelijkheden. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 100.000
tot: € 1.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#29806

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ondermening produceert of levert een dienst in de B2B-sector. Ook is deze actief in een nichemarkt (klein en specifiek). Daarbij heeft de onderneming een klein team opgebouwd en daarmee wordt er genoeg toegevoegde waarde geleverd aan de relaties.

Verkopend profiel
De onderneming heeft jarenlang tijd en geld geïnvesteerd en een gezond bedrijf opgebouwd met liefde, passie en aandacht voor kwaliteit. Het bedrijf heeft een fundament opgezet waarmee de behoeften van de klanten, leveranciers en medewerkers met hart en ziel behartigt. Echter, in de huidige (digitale) wereld ziet de verkopende partij er tegenop op de volgende stap te zetten. Of in ieder geval, het alleen te moeten oppakken. Misschien doet het bedrijf dit liever met een expert, met nieuw bloed en een nieuwe (out-of-the-box) kijk op de huidige bedrijfsactiviteiten. Met als doel om op termijn volledig de onderneming over te dragen aan een nieuwe generatie.

De zoekende partij
De zoekende partij kan als potentiële opvolger eigenlijk met de huidige systemen en medewerkers snel schakelen en door gaan. Er is nog volop ruimte om te investeren in marketing, business development, automatisering en professionalisering. Maar bovenal, er is behoefte aan tijd en energie met concrete doelstellingen om onderscheidend te blijven in een digitale wereld.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!