Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Investeringsgroep zoekt ondernemingen in langer zelfstandig thuis wonen

Organisaties in de zorg, aangepast wonen en data & techniek


Beschrijving

De investeringsgroep bouwt aan een toonaangevende welzijnsinfrastructuur, waarbinnen de groeiende groep senioren – comfortabel, veilig en met goede kwaliteit van leven – in hun eigen huis oud kan worden. Dit wordt gedaan door succesvolle organisaties in de zorg, aangepast wonen en data & techniek over te nemen.

Aangepast wonen
Door organisaties in de (thuis)zorg, aangepast wonen en slimme technologieën aan elkaar te koppelen, ontstaat er een krachtige en toekomstbestendige infrastructuur.

De voordelen:

 • Proactieve zorg door gebruik te maken van data;
 • Samen slimmer door onderling kennis en ervaringen te delen;
 • Inkoopvoordelen door schaalvergroting;
 • Sneller en pragmatisch innoveren;
 • Een sterkere positie t.o.v. overheden en verzekeraars.

Door zorg(gerelateerde)bedrijven over te nemen en de krachten te bundelen, kunnen aangesloten organisaties samen nóg betere en betaalbaardere (ouderen)zorg bieden.

Zorg Service
Het aantal senioren zal komende jaren alleen maar groeien. En daarmee de vraag naar maatschappelijke ondersteuning en langdurige zorg. Het aantal zorgprofessionals en mantelzorgers groeit helaas niet evenredig mee. Door te bouwen aan een welzijnsinfrastructuur biedt de investeringsgroep hier een oplossing voor. Naast thuiszorg organisaties zijn daarom ook zorgbedrijven in bijvoorbeeld mantelzorg, maaltijddiensten, call centers etc. welkom om zich bij deze infrastructuur aan te sluiten. Zij faciliteren immers het langer thuis wonen. De investeringsgroep staat dan ook open voor acquisities van dit soort organisaties/ondernemingen. 

Techniek
Persoonlijke aandacht is prachtig, maar helaas niet 24/7 haalbaar. En met de groeiende groep ouderen en krimpende groep (mantel)zorgers, wordt dit alleen maar minder. Hoe zorgen we voor een veilige omgeving voor de langer thuiswonende ouderen als we zelf niet fysiek aanwezig kunnen zijn? De oplossing ligt in techniek: het aanpassen en aanvullen van de woning. Bijvoorbeeld met trapliften, (badkamer)verbouwingen, camera-oplossingen, aangepast meubilair, sensoren etc. Voor onze infrastructuur zoeken wij pragmatische bedrijven in technische woningaanpassingen en/of -aanvullingen met een solide basis. Organisaties die weten dat hun producten altijd dienend is aan de klant en vanuit die plek een positieve bijdrage leveren aan het langer thuis wonen.

Data 
Weg met hokjesdenken en bureaucratische zorg! Door te redeneren vanuit de klant, leveren wij een positieve bijdrage aan proactieve zorg. Dat doen we door data, software, applicaties en andere IT-oplossingen te combineren en in te zetten bij thuiswonende ouderen. De investeringsgroep zoekt bedrijven die hierin inmiddels een goede trackrecord hebben opgebouwd.

Groeiambitie
Met een groeiambitie van 10 tot 20 overnames per jaar, zoeken wij overnamekandidaten die een positieve bijdrage leveren aan onze welzijnsinfrastructuur. Hierbij richt de groep zich in deze ronde op volwassen organisaties die:

 • Actief zijn in Nederland;
 • Een omzet hebben tussen de 1,5 en 25 miljoen;
 • Een vanuit kernwaarden opgebouwde duurzame basis hebben;
 • Een ervaren managementteam hebben;
 • Winstgevend zijn.

Over ons
Wij werken vanuit ervaring. Onze Raad van Bestuur, bestaande uit 12 leden, heeft bij elkaar meer dan 2.000 overnames begeleid en 400 jaar werkervaring in o.a.:

 • Bankieren & Financiering;
 • Recht;
 • Zorg(innovatie);
 • Fusies & overnames.