Klein media, reclame, marketing en/of e-commerce bedrijf

Ik zoek een onderneming voor continuïteit van mijn huidige activiteiten
Er wordt gezocht naar een onderneming die wil fuseren waarbij de eigenaar wel/niet wenst aan te blijven. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 50.000
tot: € 250.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Nederland

SECTOR

IT, online & e-commerce
Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#27879

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een onderneming die wil fuseren waarbij de eigenaar wel/niet wenst aan te blijven, of een onderneming waarbij de eigenaar met pensioen wenst te gaan en die geen opvolging heeft om de hetgeen hij/zij heeft opgebouwd netjes achter te laten.

Onderneming zoekende partij
De zoekede onderneming verzorgt reclame, drukwerk, website, webshops, online marketing, backoffice, klantenservice. De meeste activiteiten worden uitbesteed aan sociale partners. De drukwerk omzet zit in een niche markt welke jaarlijks procentueel afneemt.

Mede-aandeelhouder
Een ander soort samengang kan zijn dat de eigenaar zich wenst te richten op andere kerntaken maar wel (mede)aandeelhouder blijft van de onderneming.

Investeerder uitgelicht


MKB Fonds, lange termijn investeerder voor het MKB.
Ondersteunt bij gefaseerde bedrijfsopvolging (pre-exit), professionaliseren en groei middels buy and build strategieën. Wij hebben geen vaste investeringstermijn, dit geeft rust en mogelijkheid tot het uitvoeren van een lange termijn strategie.