MBI-kandidaat zoekt handels- of productiebedrijf ter overname of participatie

Bij voorkeur wordt er toegevoegde waarde geleverd
Het bedrijf is bij voorkeur actief in de handel, waarbij toegevoegde waarde geleverd wordt in haar businessmodel. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 2.000.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26791

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De gezochte onderneming is in een fase beland waarin de huidige directeur/eigenaar een beroep wenst te doen op aanvullende expertise om het bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Een volledige overdracht van of participatie in de onderneming is daarbij bespreekbaar.

Voorkeur
Het bedrijf is bij voorkeur actief in de handel, waarbij toegevoegde waarde geleverd wordt in haar businessmodel aan haar klanten. Ook producerende bedrijven zijn interessant, mits zij zelf de beschikking hebben over de intellectuele rechten van de producten of langjarige, contractueel vastgelegde gebruiksrechten daarvoor.

Dienstverlenend
Ook dienstverlenende bedrijven kunnen mogelijk passend zijn voor deze koper. Nadrukkelijk worden ook ondernemers verzocht te reageren die behoefte hebben aan een (mede) directeur die de onderneming -waar nodig- kan herstructureren en het aanwezige potentieel van producten en/of diensten tot volledige ontwikkeling te laten komen.

Turn around
Een situatie waarin een turn around gerealiseerd moet worden kan uitstekend bij deze koper passen.

Koper
De MBI kandidaat heeft een meerjarige ervaring als( interim) algemeen directeur van een grote MKB-onderneming met enkele honderden medewerkers. Daarvoor heeft hij als zelfstandig consultant gewerkt als crisismanager en reorganisatie expert. Verder heeft hij in diverse management- en directiefuncties bij een grote Nederlandse financiële instelling ingevuld.

Kracht
Zijn kracht ligt in het doorzien van de weaknesses in een organisatie en gericht en efficiënt maatregelen door te voeren om de operational performance te verbeteren. Hierbij weet hij medewerkers te motiveren en te stimuleren het beste uit henzelf naar boven te halen. Hij beschikt over voldoende eigen middelen om, afhankelijk van de wensen van de huidige eigenaar, een overname of een participatie te realiseren. 

Regio
De koper zoekt nadrukkelijk in het gebied Zuid- en Midden Limburg, waarbij de lijn Weert-Venlo de afbakening is voor de noordelijke kant van het geografisch gebied waarin gezocht wordt. 

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!