Metaal/machinebouwbedrijf

Werkend voor een exportmarkt Europa/Wereldwijd


Beschrijving

Een marktgericht productiebedrijf - eventueel met assemblage en/of service - met eigen product(en) zoals halffabricaat of eindproduct op Wtb-basis. De onderneming is actief in een nichemarkt (B2B). Het bedrijf beschikt bij voorkeur over duurzame producten; innovatiepotentieel en procesverbeteringspotentieel aanwezig. (Mogelijk) werkend voor een exportmarkt Europa/Wereldwijd.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf heeft een omvang vanaf ca. 15 medewerkers. De onderneming heeft een maximale omzet van € 500.000.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over eigen engineering en ontwikkeling. Een versterking van de organisatie is wenselijk. Bedrijf heeft (of is in staat om) strategische klantrelaties met haar afnemers (te creëren).

Profiel koper
Een MBI-kandidaat met ervaring in de metaalindustrie (machine, apparaten en installatiebouw, FME), kunststof productie-industrie (spuitgieten, productie voor multinationals), film en folieproducenten. De koper is een sterke, internationaal georiënteerde ondernemer in engineering omgeving. Verbindt het technisch potentieel van bedrijven met (potentiele) marktbehoefte. Succesvol in business development, structuur- en rendementsverbetering van bedrijven.

Regio

Midden Nederland

Branche

Industrie & productie

Profielnummer

#20451

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!