Werkend voor een exportmarkt Europa/Wereldwijd

Een marktgericht productiebedrijf - eventueel met assemblage en/of service - met eigen product(en) zoals halffabricaat. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Midden Nederland

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20451

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een marktgericht productiebedrijf - eventueel met assemblage en/of service - met eigen product(en) zoals halffabricaat of eindproduct op Wtb-basis. De onderneming is actief in een nichemarkt (B2B). Het bedrijf beschikt bij voorkeur over duurzame producten; innovatiepotentieel en procesverbeteringspotentieel aanwezig. (Mogelijk) werkend voor een exportmarkt Europa/Wereldwijd.

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf heeft een omvang vanaf ca. 15 medewerkers. De onderneming heeft een maximale omzet van € 500.000.

Bijzonderheden
De onderneming beschikt over eigen engineering en ontwikkeling. Een versterking van de organisatie is wenselijk. Bedrijf heeft (of is in staat om) strategische klantrelaties met haar afnemers (te creëren).

Profiel koper
Een MBI-kandidaat met ervaring in de metaalindustrie (machine, apparaten en installatiebouw, FME), kunststof productie-industrie (spuitgieten, productie voor multinationals), film en folieproducenten. De koper is een sterke, internationaal georiënteerde ondernemer in engineering omgeving. Verbindt het technisch potentieel van bedrijven met (potentiele) marktbehoefte. Succesvol in business development, structuur- en rendementsverbetering van bedrijven.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.