Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

MKB-bedrijf in de automotive-sector

Algemeen en commercieel manager/directeur met succesvolle ervaring in directie en management


Beschrijving

Deze ervaren ondernemer (46 jaar), een allrounder met een bedrijfskundige en commerciële achtergrond (HBO), heeft als manager de afgelopen 24 jaar een brede ervaring opgedaan in de automotive-sector en is nu als MBI-kandidaat op zoek naar een MKB-bedrijf uit deze sector. 

Kandidaat
Algemeen en commercieel manager/directeur met succesvolle ervaring in directie en management functies in de automotive-sector. HBO denk- en werkniveau. Ondernemer. Handelaar. Motivator. Analist. Bemiddelaar en Innovator. Ervaring in automotive-sector. 

Bedrijf
Brede belangstelling: auto-industrie, dealer van lichte bedrijfauto’s, merkonafhankelijk autobedrijf, groothandel in onderdelen voor de automotive-sector, motorfietsen, autotechniek en multimedia-branche.

Locatie

  • Regio Eindhoven – Nijmegen - Venlo
  • Regio Roermond - Weert

Omzetindicatie
Bij voorkeur middelgrote tot kleinere onderneming. Er wordt gezocht naar een onderneming, die een omzet behaalt vanaf circa € 3.000.000,-. Het bedrijf moet uit de startfase zijn. Liefst in de fase van volwassenheid of in de vervolgfase. Het aantal fte’s tussen de 10 en 50. Technologisch product, innovatie en groeipotentie is bepalend.

Bijzonderheden
MBI kandidaat heeft een uitstekende staat van dienst als directeur/manager van verschillende soorten ondernemingen in de automotive en wenst de stap naar een overname te maken. Kandidaat beschikt over eigen middelen. Goede oplossing voor familiebedrijven met opvolgings- en commerciële vraagstukken. MBI kandidaat wenst eventueel ook het ondernemerschap samen met een medeaandeelhouder uit te oefenen in platte organisatie. 

Persoonlijkheid
Bouwer, daadkrachtig, hands-on mentaliteit, empatisch, communicatief, teamplayer en afspraak=afspraak.

Ambitie
Laten groeien van de onderneming.

Opleiding
HBO bedrijfskunde, Nima B-marketing

Omzet
van: € 3,000,000
tot: € 20,000,000
Regio
Zuid Nederland
Branche
Automotive, transport & logistiek
Profielnummer
#27509