Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Ondernemer zoekt additionele onderneming

Diverse sectoren, diverse regio's Nederland


Beschrijving

Ondernemer zoekt voor uitbreiding van de activiteiten een goedlopend, solvabel bedrijf ter overname. De onderneming heeft een omzet van anderhalf tot tien miljoen euro, een goede cash flow en goede spreiding van omzet en klanten. De onderneming heeft maximaal 50 werknemers in dienst, is volwassen en heeft een goede winstgevend. Ze heeft bijvoorbeeld  behoefte aan nieuwe (financiële) energie, of wellicht zijn er issues met de continuïteit dan wel gebrek aan goede opvolging van de onderneming dan wel gebrek aan expertise om de onderneming verder vooruit te leiden.

Voorkeur
De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met concrete producten zoals bijvoorbeeld een productiebedrijf, verhuurbedrijf, handelsonderneming (tevens import en export), fabrikant / maakindustrie dan wel een hotel.

Aandelenbelang
Qua aandelen gaat de voorkeur in eerste instantie uit naar een meerderheidsbelang, tot direct 100% van de aandelen. Samenwerking met bestaande directie indien wenselijk mogelijk. Spreiding tot 100% verkrijging van de aandelen is tevens bespreekbaar.

Locatie
Gezien de huidige activiteiten van deze ondernemer gaat de geografische voorkeur nu uit naar Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Flevoland.

Kennismaking
Vrijblijvende kennismaking, NDA geen probleem. Het spreekt voor zich dat uw reactie ter aller tijde zorgvuldig, strikt vertrouwelijk en discreet wordt behandeld.