Met eigen product/dienst in b-b omgeving

Productie van technologisch product en/of dienst in business-to-business omgeving met bijbehorende handel. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.000.000
tot: € 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#22869

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Productie van technologisch product en/of dienst in business-to-business omgeving met bijbehorende handel. Link aanwezig met verduurzaming en internationale markt of potentie daartoe.

Product/ Dienst
Eigen product en/of dienst waarbij slimme technologie een belangrijke rol speelt, bijvoorbeeld: technische onderdelen, apparaten, instrumenten, machines in combinatie met sensoren, software en/of data.

Kwalitatief hoogwaardig
Er wordt een bijdrage geleverd aan verduurzaming of mogelijkheid tot verduurzaming, zoals duurzame energie, bijdrage aan schoner milieu of verduurzaming van het productieproces of resources.

Markt/klanten
Opererend in nichemarkt met internationale klanten of mogelijkheid tot internationale groei. Aantoonbaar groeipotentieel in bestaande en nieuwe markten. Business-to-business. Gericht op langdurige relaties met klanten.

Regio vestiging
Heel Nederland en/of buitenland.

Levensfase
Ofwel jong bedrijf wat de startup-fase is ontgroeid ofwel langer bestaand bedrijf die toe is aan volgende groeifase. Bedrijf dient gezond te zijn.

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.