Kwalitatief en goede reputatie

Onderneming die is gespecialiseerd in bewerking van de carrosserie van personenauto’s. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 250.000
tot: € 5.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek
Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28873

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar een onderneming die is gespecialiseerd in bewerking (herstel, eventueel upgrading) van de carrosserie van personenauto’s.

Ambitie
De koper ambieert een verdere ontwikkeling van de gezochte onderneming naar het (toekomstig) uitvoeren van maatwerk in opdracht, voor de aanpassing en upgrading (intern en extern) van exclusieve automobielen.

Uitgangspunten
Belangrijke uitgangspunten van de gezochte onderneming zijn de huidige aanwezigheid van kennis, kunde en ervaring op het gebied van carrosseriewerk aan personenauto’s, een goed relatienetwerk, een kwalitatief zeer goede reputatie.

Organisatie en cultuur
Platte organisatie van bij voorkeur dynamische en betrokken werknemers. Cultuur: transparant, ambitieus en professioneel.

Locatie
Kwalitatief passend bij ambitie. Bij voorkeur Limburg, Duitsland of België. Bij voorkeur maximaal 50 kilometer van Maastricht.

Transactie
Transactieomvang nader te bepalen. Koper wil uitsluitend controlerend belang verwerven. Voorkeur voor 100% aandelen, maar ook activatransactie is mogelijk. Voldoende eigen middelen aanwezig.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.