Onderneming in de maakindustrie

De onderneming is slecht renderend of in 'zwaar weer'
Te koop gezocht: Een onderneming die actief is binnen de maakindustrie (bij voorkeur machinebouw). Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20452

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een onderneming die actief is binnen de maakindustrie (bij voorkeur machinebouw). Het bedrijf heeft een onderscheidende positie of technologie. De markt waarin de onderneming actief is biedt voldoende groeimogelijkheden. 

Kerncijfers
Het gezochte bedrijf heeft een omzet tussen de € 5.000.000 en 25.000.000 op jaarbasis en heeft tussen de 20 -100 medewerkers in dienst. Winstgevendheid is geen vereiste, maar er moet voldoende perspectief zijn om omzetgroei en rendementsverbetering te realiseren.

Bijzonderheden
Bij het gezochte bedrijf is er naast een kapitaalbehoefte ook behoefte aan een (gedeeltelijk) nieuw management/ versterking op strategisch en operationeel niveau. De onderneming is slecht renderend of in 'zwaar weer'.

Profiel koper
Een participatiemaatschappij, bestaande uit twee hands-on ondernemers met een bewezen trackrecord in het realiseren van turnarounds.

Transactie
Een meerderheidsbelang geniet de voorkeur, echter een minderheidsbelang is niet uitgesloten (afhankelijk van de casus). Echter, het uitgangspunt is wel dat de koper een actieve managementrol kan vervullen binnen de onderneming.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!