Ter uitbreiding van zijn bestaande activiteiten

De partij is op zoek naar een online marketing reclame bureau ter uitbreiding van bestaande activiteiten. Neem  contact op via Brookz

OMZET

van: € 60.000
tot: € 150.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#28889

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De partij is op zoek naar een online marketing reclame bureau ter uitbreiding van zijn bestaande activiteiten. De over te nemen kandidaat kan de volledige activiteiten aanbieden of specifieke onderdelen van de benoemde activiteiten. 

De huidige activiteiten van onze opdrachtgever bestaan uit:

  • Online activiteiten, ontwikkeling websites, webshops en bedrijfsapplicaties.
  • Offline activiteiten, design van brands en huisstijlen.
  • Reclame en marketing, campagnes online en offline.
  • Hosting, domeinregistratie en email handling.

Zoekende partij
De zoekende partij is een ervaren partij met de nodige marktkennis, competentie en ervaring in deze branche, zijn doel is een combinatie te realiseren van elkaar versterkende ondernemingen in deze bedrijfstak, de klanten bevinden zich in de sector MKB (MKB-plus).

Omzet
Hij zoekt naar een bedrijf met een omzet van indicatief € 60.000  tot € 150.000

Locatie
Liefst gevestigd in de Randstad of aangrenzend, dit in verband met het eventueel overnemen van personeel. Indien het bedrijf is gevestigd buiten het benoemde gebied dienen specifieke afspraken gemaakt te worden als er sprake is van over te nemen personeel.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.