In Nederland, België of Duitsland

Te koop gezocht: Een uitgeverij van vakbladen, met een businessmodel voor zowel print- als online uitgaven. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 1.500.000
tot: € 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Media, reclame & communicatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#20380

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Onze opdrachtgever exploiteert nu een online mediabedrijf en streeft naar schaalvergroting.

Gezocht naar
Gezocht wordt naar een online mediabedrijf, dat op een datadriven manier websites exploiteert. Dus geen printbedrijf, maar een bedrijf dat content exploiteert via bannering/displays ( de ouderwetse maniet en datadriven, d.w.z. de onderneming verkoopt profiles aan adverteerders. Het mag ook een software development bedrijf zijn dat bijvoorbeeld innovatief is op het gebied van Natural Language processing en prediticve analytics.

AenF Partners

Kantoor uitgelicht

AenF Partners is een praktisch, ondernemend en onafhankelijk fusie- en overnamekantoor gevestigd in Utrecht. Jaarlijks brengen wij met een optimale prijs / kwaliteit verhouding zo’n 30 overname transacties tot een succesvol einde. Zowel aan koop als aan verkoop zijde. In de afgelopen jaren hebben wij in vele branches ondernemers en ondernemingen succesvol mogen begeleiden.

Graag maken wij vrijblijvend kennis om toe te lichten hoe wij ook uw traject op een professionele manier succesvol kunnen adviseren.