Partnerschap met MBI-kandidaat is ook bespreekbaar.

Meewerkende participant zoekt ondernemer(s) of een managementteam dat de volgende stap wil zetten. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 250.000
tot: € 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Oost Nederland

SECTOR

Participatie
Doorstart

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29320

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Meewerkende participant zoekt ondernemer(s) of een managementteam dat de volgende stap wil zetten om verder te groeien. Ook is deze participant geïnteresseerd in MBI-kandidaten die al wel een concreet bedrijf op het oog hebben, maar het avontuur graag samen met een 2e partij wil aangaan. 

Gezochte onderneming
De onderneming waar naar wordt gezocht dient minimaal een omzet te hebben van €250.000. Ook zijn (minimaal) enkele medewerkers in dienst. 

Werkwijze participatie
Alleen geld inbrengen doet de participant niet. Ze willen actief kunnen meedenken en meedoen. Ze stellen zich op als meewerkende partner om samen gezond verder te groeien in de komende jaren. De inzet is gericht op de verkoop, product- en marktontwikkeling en innovatie. Ook zal de inbreng erop gericht zijn om de ondernemer te ontzorgen op het gebied van de financiële administratie, personeelszaken en ICT. Kracht ondernemer / managementteam / MBI-kandidaat in rol(len) als CEO / COO / CSO etc.

B2B
De onderneming is bij voorkeur actief als B2B-speler in de handel of productie van goederen, uitvoering projecten en/of zakelijke dienstverlening. Kernwoorden die passen bij de onderneming / ondernemer / MBI kandidaat zijn: klantgericht, kwaliteit, vernieuwend, gedreven, wil om te winnen.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.