Participant zoekt ondernemer(s) die volgende stap wil zetten

Partnerschap met MBI-kandidaat is ook bespreekbaar.


Beschrijving

Meewerkende participant zoekt ondernemer(s) of een managementteam dat de volgende stap wil zetten om verder te groeien. Ook is deze participant geïnteresseerd in MBI-kandidaten die al wel een concreet bedrijf op het oog hebben, maar het avontuur graag samen met een 2e partij wil aangaan. 

Gezochte onderneming
De onderneming waar naar wordt gezocht dient minimaal een omzet te hebben van €250.000. Ook zijn (minimaal) enkele medewerkers in dienst. 

Werkwijze participatie
Alleen geld inbrengen doet de participant niet. Ze willen actief kunnen meedenken en meedoen. Ze stellen zich op als meewerkende partner om samen gezond verder te groeien in de komende jaren. De inzet is gericht op de verkoop, product- en marktontwikkeling en innovatie. Ook zal de inbreng erop gericht zijn om de ondernemer te ontzorgen op het gebied van de financiële administratie, personeelszaken en ICT. Kracht ondernemer / managementteam / MBI-kandidaat in rol(len) als CEO / COO / CSO etc.

B2B
De onderneming is bij voorkeur actief als B2B-speler in de handel of productie van goederen, uitvoering projecten en/of zakelijke dienstverlening. Kernwoorden die passen bij de onderneming / ondernemer / MBI kandidaat zijn: klantgericht, kwaliteit, vernieuwend, gedreven, wil om te winnen.

Omzet

van: € 250.000
tot: € 5.000.000

Regio

Oost Nederland

Branche

Participatie, Doorstart

Profielnummer

#29320

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!