Participatie | Mode-onderneming met groeiambitie

Bouwen aan pandemie-proof winkels

Participatie gezocht voor Mode-onderneming met goeiambitie. Neem contact op via Brookz
OMZET

van: € 300.000
tot: € 1.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Detailhandel

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#30038

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ondernemers willen gaan participeren in (kinder-)kledingwinkels met als doel om te bouwen aan pandemie-proof winkels. Dit willen de ondernemers bereiken door voor de winkels waarin de ondernemers participeren de benodigde investeringen in o.a. kassasystemen, logistieke processen en e-commerce aan de achterzijde te centreren en aan de voorzijde de kracht van eigen naam en unieke winkelervaring te versterken.  

Meer informatie
De ondernemers geloven namelijk in de kracht van fysieke verkoop met aandacht voor de klant in een échte winkel. Door de ontwikkelingen van het afgelopen jaar is dit erg lastig gebleken en er zijn ook flinke klappen gevallen. Meer dan ooit blijkt het belangrijk om naast de fysieke winkel te focussen op verdere digitalisatie, flexibele leveranciersafspraken, afhaalsystemen en alle overige processen die het verdienmodel van een fysieke winkel kunnen versterken. Veel ondernemers hebben hier echter niet de kennis, de tijd of de middelen voor.

Het plan
De ondernemers willen graag in dit laatste voorzien. Dit door te investeren in meerdere kledingwinkels met een sterke lokale identiteit én de wil om te groeien. Winkels die graag de stappen voor deze groei met begeleiding willen zetten. Door een participatie wordt de onderneming direct versterkt en kan de aandacht volledig gericht worden op dat wat een winkel tot een succes maakt; aandacht voor de lokale klant en het neerzetten van een uitstekende winkelervaring.

Profiel participanten
Op de achtergrond zullen de ondernemers voor de participaties de komende tijd gaan bouwen aan een facilitaire organisatie. Denk hierbij aan een extern magazijn voor extra voorraadmogelijkheden, het verzorgen van een robuust kassa- en voorraadsysteem, gestroomlijnde logistiek én volledige e-commerce ondersteuning om de individuele winkel nog meer lokale aanwezigheid te geven.

Omzet
De gezochte onderneming heeft een omzet tussen de €300.000 en €1.000.000 met maximaal 3 locaties. Daarnaast moet de onderneming voor het coronavirus winstgevend zijn geweest.

Online Kerstshow woensdag 8 december 16.00 - 17.00 uur

Online Kerstshow


Interactief programma waarbij we samen met een aantal gasten (o.a. Pieter Schoen, Robert De Boeck en Thijs Verheul) terugkijken op het turbulente overnamejaar 2021 en uiteraard vooruitblikken naar wat het nieuwe jaar gaat brengen.

De Kerstshow wordt afgesloten met de uitreiking van de Fusie & Overname Awards 2021.