Salariskantoor/salarisverwerker inclusief (eventuele) HR-dienstverlening

Bij voorkeur wordt gezocht naar een kandidaat voor een volledige overname


Beschrijving

Ter overname wordt gezocht naar een organisatie die salarissen verwerkt voor haar klanten cq. de volledige salarisadministratie voert voor haar klanten. Mogelijk hierbij klanten ook ondersteunt of adviseert op het HR vakgebied met bijvoorbeeld vragen over arbeidsovereenkomsten, ziekteverzuim etc.

Voorkeur
Bij voorkeur wordt gezocht naar een kandidaat voor een volledige overname omwille van de integratie van de salaris verwerkende activiteiten binnen onze eigen landelijke HR-dienstverlening en bestaande klanten portefeuille. Een samenwerking is tot op een bepaald niveau doch bespreekbaar.

Locatie
Fysieke locatie van de salarisverwerker is momenteel niet relevant en mag/kan gevestigd zijn in heel Nederland. Bij voorkeur maakt de salarisverwerker reeds gebruik van het salarisverwerkingspakket Nmbrs® of Loket of beide, geen harde eis echter.

Omzet

van: € 100.000
tot: € 1.000.000

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Zakelijke dienstverlening

Profielnummer

#29280

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!