Betrouwbaar schoon

Er wordt gezocht naar overnamekandidaten binnen de schoonmaakbranche voor het uitbreiden van de  orderportefeuille. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 50.000
tot: € 750.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

West Nederland

SECTOR

Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29267

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Gezocht wordt naar overnamekandidaten binnen de schoonmaakbranche voor het uitbreiden van de regio en orderportefeuille. De zoekende partij is actief in de dagelijkse schoonmaak, vloerenonderhoud, glasbewassing en specialistische reiniging. Ze zijn gevestigd in Alkmaar en willen de regio in Noord/West-Nederland uitbouwen. Neem contact op voor een afspraak. 

Transactievorm
De koper wenst het volledige bedrijf (100%) over te nemen met voldoende eigen middelen om te investeren. Of een samenwerking als een partnership. Zowel een activa-/passiva transactie als een aandelentransactie (100%) behoren tot de mogelijkheden. Vanuit onze ruime ervaring in de facilitaire dienstverlening is onze doelstelling door autonome groei en acquisitie de organisatie verder uit te bouwen.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.