Groot (inter)nationaal detachering- en bemiddelingsbureau

De partij zoekt bureaus in dezelfde business (zorg-detachering) met een omzet tot 10 miljoen. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 100.000
tot: € 10.000.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Zakelijke dienstverlening

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29564

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De partij zoekt bureaus in dezelfde business (zorg-detachering) met een omzettot 10 miljoen die vaste contracten hebben bij zorginstellingen (niches met name ziekenhuis, GGZ/Jeugd, GGD, RAV’s, VVT, GHZ en evt. palliatief) die moeten worden ingevuld. Dus detachering – en bemiddelingsbureaus die een brede flexpool of eigen omvang gedetacheerde werknemers hebben, met beperkte overhead en vastgoed (tenzij combivastgoed wonen/zorg).

Corona
I.v.m. Corona is het goed denkbaar dat de resultaten op dit moment die de ware potentie van uw organisatie laten zien en dat er wellicht nu een beperkte positieve ebitda/cashflow is. Dat hoeft voor ons bij eerste contact geen acuut probleem te zijn.

Groei van strategische partij
De groei van de strategische partij kenmerkt zich door het stabiele en duurzame karakter. De groei heeft de afgelopen jaren stevig doorgezet en hiermee wordt een volgende fase bereikt. In deze fase is deze partij op zoek naar uitbreiding door middel van overnames. Overnames zijn gericht op de verdere groei van het bedrijf in klantportefeuille/ contracten (sectorbereik) en detacheerbare personele inzet (VAST / ZZP / 0-uren) waarbij aantoonbare schaal/synergievoordelen kunnen worden benut.

Transactievorm
Niet alleen volledige overnames van detacherings/bemiddelingsbureaus’s, maar ook deeltransacties zijn mogelijk als een specifieke niche bijvoorbeeld afgestoten kan worden door de betreffende moederholding. De mogelijkheden zijn overnames via een earn-out, een aandelenoverdracht of activa-transactie. Focus is op dit moment op de wat kleinere organisaties om organistische overdracht en inbedding eenvoudig te houden (dus geen OR of RvC).

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.