Gespecialiseerd in producten met technische (service-)component

Te koop gezocht: Een groothandel of distributeur van producten met een technisch component gevestigd in Noord-Nederland. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20361

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een groothandel (of agentschap/distributeur) van producten met een technisch (service-)component. De onderneming heeft zakelijke klanten. Het bedrijf moet gevestigd zijn in Noord-Nederland, op een bereisbare afstand van Zuidwest-Drenthe.

Kerncijfers
De gezochte onderneming behaalt een omzet tussen de € 500.000 en 5.000.000 op jaarbasis, met een gezond resultaat. Het bedrijf heeft tussen de 5 en 20 medewerkers in dienst.

Profiel koper
Een ondernemend stel. Hij heeft een technische achtergrond in combinatie met advies- en managementrol. Zij heeft jarenlange ervaring binnen een groothandel, met name op het gebied van office management. 

Transactie
Een geleidelijke terugtreding van huidige eigenaar is bespreekbaar. De beoogde transactie vindt plaats door overname van aandelen of activa. De koper heeft ca. € 100.000 aan eigen middelen beschikbaar.

Opleiding uitgelicht

Alex van Groningen

In de leergang M&A van Alex van Groningen kom je alles te weten over overnames, bedrijfswaardering en succesvolle integratie. Experts nemen je mee door het gehele overnameproces.