Technische groothandel

Gespecialiseerd in producten met technische (service-)component
Te koop gezocht: Een groothandel of distributeur van producten met een technisch component gevestigd in Noord-Nederland. Neem contact op via Brookz
OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Noord Nederland

SECTOR

Groothandel

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#20361

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Een groothandel (of agentschap/distributeur) van producten met een technisch (service-)component. De onderneming heeft zakelijke klanten. Het bedrijf moet gevestigd zijn in Noord-Nederland, op een bereisbare afstand van Zuidwest-Drenthe.

Kerncijfers
De gezochte onderneming behaalt een omzet tussen de € 500.000 en 5.000.000 op jaarbasis, met een gezond resultaat. Het bedrijf heeft tussen de 5 en 20 medewerkers in dienst.

Profiel koper
Een ondernemend stel. Hij heeft een technische achtergrond in combinatie met advies- en managementrol. Zij heeft jarenlange ervaring binnen een groothandel, met name op het gebied van office management. 

Transactie
Een geleidelijke terugtreding van huidige eigenaar is bespreekbaar. De beoogde transactie vindt plaats door overname van aandelen of activa. De koper heeft ca. € 100.000 aan eigen middelen beschikbaar.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!