Technische groothandel

Gespecialiseerd in producten met technische (service-)component


Beschrijving

Een groothandel (of agentschap/distributeur) van producten met een technisch (service-)component. De onderneming heeft zakelijke klanten. Het bedrijf moet gevestigd zijn in Noord-Nederland, op een bereisbare afstand van Zuidwest-Drenthe.

Kerncijfers
De gezochte onderneming behaalt een omzet tussen de € 500.000 en 5.000.000 op jaarbasis, met een gezond resultaat. Het bedrijf heeft tussen de 5 en 20 medewerkers in dienst.

Profiel koper
Een ondernemend stel. Hij heeft een technische achtergrond in combinatie met advies- en managementrol. Zij heeft jarenlange ervaring binnen een groothandel, met name op het gebied van office management. 

Transactie
Een geleidelijke terugtreding van huidige eigenaar is bespreekbaar. De beoogde transactie vindt plaats door overname van aandelen of activa. De koper heeft ca. € 100.000 aan eigen middelen beschikbaar.

Regio

Noord Nederland

Branche

Groothandel

Profielnummer

#20361

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!