De zoekende partij wilt groeien door strategische overnames

Ter overname wordt gezocht een Video/animatie productiebedrijf dat ook exponentieel wil groeien. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 350.000
tot: € 2.500.000

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Media, reclame & communicatie
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29159

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ter overname wordt gezocht een Video/animatie productiebedrijf dat ook exponentieel wil groeien of dat zelfstandig niet genoeg het verschil kan maken. Een productiebedrijf met de focus op digital is ook welkom.

Voorkeur
De bedrijven waar de zoekende partij graag mee kennis zou willen maken hebben een portfolio met terugkerende opdrachtgevers. Elk productiebedrijf is welkom; ongeacht de omzet, ongeacht de locatie.

Overdracht
De sterke reputatie van het bedrijf en de goede relatie met de opdrachtgevers worden belangrijk geacht. Daarbij moet de eigenaar open staan voor een verregaande vorm van samenwerking of moet bij verkoop meedenken aan een plan om de overdracht met werknemers en met opdrachtgevers goed te begeleiden. Ook een partnership is mogelijk.

Corona
Ook als je bedrijf momenteel vanwege Corona minder draait kunt u reageren om in contact te komen. Samen kunnen we kijken hoe we het verschil kunnen maken.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.