Video/animatiebedrijf gezocht ter overname (fusie is ook mogelijk)

De zoekende partij wilt groeien door strategische overnames


Beschrijving

Ter overname wordt gezocht een Video/animatie productiebedrijf dat ook exponentieel wil groeien of dat zelfstandig niet genoeg het verschil kan maken. Een productiebedrijf met de focus op digital is ook welkom.

Voorkeur
De bedrijven waar de zoekende partij graag mee kennis zou willen maken hebben een portfolio met terugkerende opdrachtgevers. Elk productiebedrijf is welkom; ongeacht de omzet, ongeacht de locatie.

Overdracht
De sterke reputatie van het bedrijf en de goede relatie met de opdrachtgevers worden belangrijk geacht. Daarbij moet de eigenaar open staan voor een verregaande vorm van samenwerking of moet bij verkoop meedenken aan een plan om de overdracht met werknemers en met opdrachtgevers goed te begeleiden. Ook een partnership is mogelijk.

Corona
Ook als je bedrijf momenteel vanwege Corona minder draait kunt u reageren om in contact te komen. Samen kunnen we kijken hoe we het verschil kunnen maken.

Omzet

van: € 350.000
tot: € 2.500.000

Regio

Niet locatie gebonden

Branche

Media, reclame & communicatie, Participatie

Profielnummer

#29159

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!