De zoekende partij wilt groeien door strategische overnames

Ter overname wordt gezocht een Video/animatie productiebedrijf dat ook exponentieel wil groeien. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 350.000
tot: € 2.500.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Media, reclame & communicatie
Participatie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29159

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ter overname wordt gezocht een Video/animatie productiebedrijf dat ook exponentieel wil groeien of dat zelfstandig niet genoeg het verschil kan maken. Een productiebedrijf met de focus op digital is ook welkom.

Voorkeur
De bedrijven waar de zoekende partij graag mee kennis zou willen maken hebben een portfolio met terugkerende opdrachtgevers. Elk productiebedrijf is welkom; ongeacht de omzet, ongeacht de locatie.

Overdracht
De sterke reputatie van het bedrijf en de goede relatie met de opdrachtgevers worden belangrijk geacht. Daarbij moet de eigenaar open staan voor een verregaande vorm van samenwerking of moet bij verkoop meedenken aan een plan om de overdracht met werknemers en met opdrachtgevers goed te begeleiden. Ook een partnership is mogelijk.

Corona
Ook als je bedrijf momenteel vanwege Corona minder draait kunt u reageren om in contact te komen. Samen kunnen we kijken hoe we het verschil kunnen maken.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.