Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

VoIP activiteiten gezocht

Bij voorkeur zijn de activiteiten niet meer efficiënt/renderend


Beschrijving

De gezochte onderneming staat bij voorkeur voor een strategische keuze om een specialisatie/ focus op bepaalde activiteiten door te voeren waarbij de VoIP diensten niet meer in de focus behoren en/of functioneert niet voldoende efficiënt, met name voor wat betreft haar VoIP diensten. Tevens is het bespreekbaar dat de onderneming aansluiting zoekt bij cq samenwerking zoekt met een strategische partij voor wat betreft de outsourcing van haar VoIP diensten. 

Voorkeur
De voorkeur gaat uit naar ondernemingen, die op haar VoIP activiteiten geen positief resultaat genereren en/of niet het maximale uit deze activiteiten haalt.

Kerncijfers
Omzetniveau en personeel is afhankelijk van de specifieke onderneming. 

Profiel koper
De kopende partij is een organisatie gespecialiseerd in VoIP/ telefonie oplossingen, en netwerkdiensten ter versterking en ondersteuning van de VoIP diensten, voor het MKB. Het bedrijf is gevestigd in West-Nederland. De onderneming en diens eigenaar hebben een bewezen track record binnen het vakgebied.

Toegevoegde waarde

  • Aansluiting bij een groeiend bedrijf waarvan de organisatie klaar staat om verdere groei te realiseren en zich nog verder te ontwikkelen als VoIP specialist 
  • Knowhow en ervaring
  • Een eigen ontwikkeld platform 
  • Synergievoordelen

Reden voor verkoop
De voorkeur gaat uit naar overname van de VoIP activiteiten door middel van een activatransactie (klantenbestand) of een aandelentransactie. Een samenwerking op het gebied van VoIP diensten (outsourcing aan koper) is eveneens bespreekbaar.