Op zoek naar kansen & uitdagingen

Volwassen handelsbedrijf gezocht met groeipotentie in de regio Noord-Brabant of Zeeland. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 500.000
tot: € 2.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Groothandel
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#29369

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Het bedrijf dat de ondernemer zoekt is een volwassen handelsbedrijf in de regio Noord-Brabant of Zeeland. De onderneming is al een aantal jaren succesvol draaiende met een omzet van € 500k tot € 2 miljoen per jaar. Dit betekent dat de ondernemer zoekt naar een volwassen bedrijf, maar met groeipotentie voor de toekomst. Behalve dat de ondernemer zoekt in de handelssector heeft de zoekende partij geen voorkeur voor een specifieke branche.

Ervaring
De ondernemer heeft ervaring en affiniteit met techniek. De voorkeur gaat uit naar een bedrijf met een (klein) team, maximaal 10 FTE. Daarnaast heeft de ondernemer geen haast, De zoekende partij vindt het belangrijker dat het bedrijf bij hem past, en dat de ondernemer bij het bedrijf past.

Bedrijfsovername of bedrijfsopvolging
Heeft u jarenlang hard gewerkt om een succesvol bedrijf op te zetten en wilt u daarom dat het bedrijf niet ophoudt te bestaan maar in goede handen verder gaat? Bent u op het moment aangekomen dat u op zoek bent naar een goede, betrouwbare opvolger voor uw zaak? Neem dan contact op.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.