Toegang tot Europese markt

De ondernemer is op zoek naar een warehouse/fulfilment organisatie die bekend is met alle basisfunctionaliteiten. Neem contact op via Brookz

OMZET

van: € 3.000.000
tot: € 5.000.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Automotive, transport & logistiek

TYPE KLANTEN

Op aanvraag

PROFIELNUMMER

#30023

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De ondernemer is op zoek naar een warehouse/fulfilment-organisatie die bekend is met alle basisfunctionaliteiten zoals ontvangst, opslag, orderpicking, verpakken en verzenden. Wanneer de organisatie een eigen transportafdeling heeft, is dit geen probleem.

Locatie
De oppervlakte zal minimaal 3.000 - 5.000 m2 zijn. Het is een pré als er stellages zijn voor palletopslag en een deel voor klein materiaal. Kantoorruimte (ca. 100-150m2) heeft een voorkeur, echter opdrachtgever is flexibel. De organisatie bevindt zich bij voorkeur in de omgeving Venlo - Noord-Limburg/Oost Brabant, echter ook andere locaties die aan de criteria voldoen, zijn welkom om te reageren.

Groeikansen
Het doel is om de bestaande organisatie volledig in te passen in de structuur, processen en systemen van de opdrachtgever. Dit zal uiteraard worden gecoördineerd door de opdrachtgever. Een kans om uw organisatie over te dragen en onderdeel te laten worden van een grote Europese speler. 

Medewerkers
Er zijn geen eisen gesteld aan het aantal personeelsleden, gewenst is een team dat zich snel en flexibel kan aanpassen om te integreren met het hoofdkantoor en de andere vestigingen van de opdrachtgever.  

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.