Actief in Medische-, ICT-, Tech, Media en/of telecommunicatie branche

Actief in één van de branches: medische-, ICT-, technologie, media en/of telecommunicatie. B2B/B2C. Neem contact op via Brookz voor meer informatie.

OMZET

Op aanvraag

WINST

Op aanvraag

AANTAL FTE

21-50

REGIO

Locatie anoniem

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#21246

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Ervaren MBI kandidaat zoekt een onderneming ter overname. De voorkeur van de koper gaat uit naar een onderneming die actief is in één van de volgende branches: de medische-, ICT-, technologie, media en/of telecommunicatie branche. Dit kan zowel B2B als B2C zijn. Daarnaast is er interesse bij de kandidaat voor een onderneming in de maak-industrie met een herkenbare eindgebruiker, danwel een onderneming waarbij nog een ontwikkeling in de combinatie van bricks en clicks voorop staat. Het bedrijf bestaat bij voorkeur minimaal 5 jaar.

Bijzonderheden
Het MBI bedrijf heeft een uitdaging om (internationale) groei te bewerkstelligen, dan wel een complexe organisatie/businessmodel te managen en te laten renderen. 

Kerncijfers
De gezochte onderneming heeft een omzet van ca. € 2.500.000 tot € 25.000.000. De transactiewaarde is maximaal € 5.000.000

Profiel koper
De kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij het groeimodel en de complexiteit van de nieuwe onderneming voorop staan. Kandidaat beschikt over een zeer ruime managementervaring en is de laatste jaren actief als CEO van een onderneming in de semi-medische sector met een omzet van meer dan € 100.000.000.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.