Zeer ervaren MBI kandidaat zoekt B2C/B2B bedrijf

Actief in Medische-, ICT-, Tech, Media en/of telecommunicatie branche


Beschrijving

Ervaren MBI kandidaat zoekt een onderneming ter overname. De voorkeur van de koper gaat uit naar een onderneming die actief is in één van de volgende branches: de medische-, ICT-, technologie, media en/of telecommunicatie branche. Dit kan zowel B2B als B2C zijn. Daarnaast is er interesse bij de kandidaat voor een onderneming in de maak-industrie met een herkenbare eindgebruiker, danwel een onderneming waarbij nog een ontwikkeling in de combinatie van bricks en clicks voorop staat. Het bedrijf bestaat bij voorkeur minimaal 5 jaar.

Bijzonderheden
Het MBI bedrijf heeft een uitdaging om (internationale) groei te bewerkstelligen, dan wel een complexe organisatie/businessmodel te managen en te laten renderen. 

Kerncijfers
De gezochte onderneming heeft een omzet van ca. € 2.500.000 tot € 25.000.000. De transactiewaarde is maximaal € 5.000.000

Profiel koper
De kandidaat is op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij het groeimodel en de complexiteit van de nieuwe onderneming voorop staan. Kandidaat beschikt over een zeer ruime managementervaring en is de laatste jaren actief als CEO van een onderneming in de semi-medische sector met een omzet van meer dan € 100.000.000.

Regio

Locatie anoniem

Branche

Industrie & productie

Profielnummer

#21246

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!