Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

18-holes golfbaan met hotel en restaurant

In de Limousin


Beschrijving

Eigenaren hebben de wens te kennen gegeven om de golfbaan met de daarbij behorende opstallen zoals restaurant en hotel en de daaraan vasthangende exploitatie te willen verkopen.

Bijzonderheden
Het betreft een goed onderhouden 18-holes golfbaan (in 2010 gerenoveerd) met zelfstandig hotel en restaurant in de Franse regio Limousin. Het hotel heeft 25 kamers en zijn keurig ingericht. De kamers zijn deels gehuisvest in de oude herenboerderij en deels in de verbouwde bijgebouwen. Het restaurant beschikt over zo’n 100 zitplaatsen en een professionele keuken. Ook is er ook nog een conferentiezaal voor zo’n 30 mensen. Het personeelsbestand is goed op elkaar ingespeeld en vormt tezamen een goede organisatie.

Terrein
Op dit moment zijn er op het terrein behorende bij de golfbaan een 4-tal modelwoningen gebouwd. Voor nog eens 43 woningen zijn er reeds bouwvergunningen afgegeven, en voor 171 woningen liggen er reeds verregaande ontwikkelingsplannen klaar. De woningen mogen permanent worden bewoond. De totale grond oppervlakte inclusief opstallen bedraagt 80 hectare. De golfbaan, hotel en restaurant zijn zowel per auto als per vliegtuig goed bereikbaar.

Omzet
€ 1,500,000
Aantal FTE
11-20
Regio
Frankrijk
Sector
Horeca, toerisme & recreatie
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#24069