Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

5 webshops + fysieke winkel in fitnesskleding

B2B en B2C klanten, eigen fitnesskledingmerk, ook worden fitness supplementen en accessoires verkocht


Beschrijving

De te koop aangeboden onderneming bestaat uit een combinatie van 5 webshops met een fysieke winkel. De webshops en winkel zijn gespecialiseerd in de verkoop van fitnesskleding, accessoires en supplementen. De verkoop van fitnesskleding is altijd het grootste component van de behaalde omzet.

Aanbod
Populaire categorieën zijn bijvoorbeeld fitness leggings, fitness broeken, shirts en tanktops. Daarnaast worden er ook diverse supplementen, zoals eiwitpoeder, vitamines en mineralen verkocht en accessoires, zoals handschoenen, gewichtsriemen, schoenen en tassen. Recent is de verkoop van (kick)bokskleding en (kick)boks accessoires ook toegevoegd aan het assortiment.

Bijzonderheden
De eigenaars hebben 5 jaar geleden de eerste webshop gelanceerd en het aanbod van de webshop is in de afgelopen 5 jaar uitgegroeid van 14 producten naar ruim 1800 producten. Op dit moment worden er 12 verschillende fitness merken verkocht via de webshop. 

Eigen kledingmerk
Één van de webshops is gericht op een eigen kledingmerk en deze webshop is in de verkoop inbegrepen inclusief de contacten met producenten.

Social Media / E-mailmarketing
Voor elke webshop zijn er ook de bijbehorende social media kanalen. Totaal aantal volgers over alle sites zijn:

 • Facebook: 21.076 volgers
 • Instagram: 19.925 volgers
 • Mailchimp (e-mail): 6.163 subscribers

SEA / SEO / Analytics

 • Gemiddeld geven we maandelijks 1000-1500 euro uit aan SEA met een ROI van factor 6. Voor elke 1000 euro komt er dus gemiddelde 6000 euro omzet uit SEA.
 • Diverse termen ranken al behoorlijk en zijn we verder aan het optimaliseren. Er is ook een betaalde MOZ analytics account om resultaten te monitoren. Zo zijn we pas recent begonnen met optimaliseren van de termen Fitness Kleding, Fitness Kleding Dames, en Fitness Kleding Heren en staan deze 3 termen nu al in de top 10.
 • De site is voorzien van Google tag Manager met Google Analytics.

Affiliates
Via tradetracker bieden wij sinds +- een half jaar onze producten ook aan affiliates aan. De ROAS is +- 4 en maandelijks wordt er tussen de € 400,- en € 800,- verkocht tot nu toe. 

Bol.com
Via Channable (Feed management tool) is het productassortiment ook op Bol.com gepubliceerd. Via Bol.com wordt er maandelijks tussen de € 1000,- en € 2500 verkocht.

Techniek

 • Voorraad synchronisatie tussen alle webshops en winkel
 • Koppeling met Channable voor productfeed’s (Facebook, Bol, evt Google Shopping)
 • Koppeling naar Bol.com
 • Koppeling Google Shopping
 • Koppeling Yuki (Boekhoudpakket, administratie geautomatiseerd)
 • Koppeling TradeTracker (Affiliate platform)
 • Koppeling Facebook en Instagram Shopping
 • B2B klanten

Zakelijke klanten
Voor drie merken hebben de eigenaren de rechten om de producten in de Benelux aan andere bedrijven te verkopen. Van één van deze is er het recht tot exclusieve import naar de Benelux. De onderneming heeft een netwerk van 10 zakelijke klanten.

Fysieke winkel
In november 2018 is gestart met de eerste fysieke winkel welke is gevestigd in Midden-Nederland. Winkelruimte van ongeveer 150m2, magazijn van 60m2 en kantoor van 35m2. 

Voorraad
De huidige inkoopwaarde van de voorraad is ongeveer € 65.000.

Afzonderlijke verkoop
De webshops zijn eventueel ook afzonderlijk van de winkel te koop.

Omzet
€ 283,000
Aantal FTE
1
Regio
Niet locatie gebonden
Sector
Detailhandel, IT, online & e-commerce
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#28768
Rechtsvorm
VOF