Administratiekantoor

Gevestigd op een goede centrale locatie
Het administratiekantoor is gelegen op een zeer goede centrale locatie in het westen van het land. Neem contact op via Brookz
OMZET

€ 1.600.000

EBITDA

€ 175.000

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Zakelijke dienstverlening
Overig

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#28544

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het administratiekantoor is gelegen op een zeer goede centrale locatie in de Randstad. Het kantoor heeft een mooie portefeuille en is goed georganiseerd.

Kerncijfers
De omzet van € 1.600.000 wordt gerealiseerd door een team van 19 gekwalificeerde medewerkers (14 FTE), inclusief de directeur (kleinere aandeelhouder).

Reden verkoop
Leeftijd van de grootaandeelhouder en door aansluiting met een grotere organisatie beoogt de ondernemer haar klanten bredere expertise te bieden en de werkprocessen efficiënter in te vullen.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer is op zoek naar een (strategische) koper om de onderneming verder te laten groeien.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie, waarbij u eigenaar wordt van de gehele onderneming.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Bedrijf verkopen?

Plaats dan nu een anoniem verkoopprofiel op Brookz en breng uw bedrijf onder de aandacht van 35.000+ ondernemers en investeerders!