Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Administratiekantoor (incl. salarissen) – Gooi-Vechtstreek

Driehoek Amsterdam – Hilversum - Almere


Beschrijving

De onderneming betreft een ruim twintig jaar bestaand administratiekantoor (+ salarisadministratie) gevestigd in driehoek Amsterdam – Hilversum - Almere.  

Bijzonderheden
De onderneming wordt sinds 2001 gedreven in de vorm van een B.V. De activiteiten betreffen het voeren van administraties (inclusief opstellen jaarrekeningen en periodieke rapportages), salarisadministratie en fiscale dienstverlening.

Kerngegevens
De jaaromzet is ca. € 67.000. De onderneming heeft geen personeel in dienst.

Klantenportefeuille
Het kantoor beschikt over een trouwe klantenkring; klanten worden bediend door persoonlijke betrokken dienstverlening.  De software waar voornamelijk gebruik van gemaakt wordt betreft Accountview. De klantenportefeuille heeft een behoorlijke spreiding en bestaat uit vooral uit ondernemers. De betalingsmoraal van klanten is zeer goed te noemen. 

Transactievorm
Aandelentransactie, waarbij een adequate overgangsperiode in samenwerking met huidige ondernemer bespreekbaar is. Onder voorwaarden is een activatransactie eveneens bespreekbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer vindt na ruim 40 jaar werken een mooie periode om de onderneming nu over te dragen.

Verkoopprijs
De verkoopprijs is vastgesteld op € 62.500.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor een bestaand administratie-advies kantoor in de betrokken regio. Kandidaten uit de regio of zij die kantoor willen openen hebben de voorkeur. Het bedrijf is ook heel interessant voor bijvoorbeeld een fiscaal advieskantoor, dat wil uitbreiden.

Omzet
€ 67,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26764
Rechtsvorm
Eenmanszaak