Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Administratiekantoor Midden-Nederland

Administratiekantoor (incl. salarissen)


Beschrijving

De onderneming betreft een ruim twintig jaar bestaand administratiekantoor (+salarisadministratie) gevestigd in Midden Nederland. De onderneming wordt sinds 2001 gedreven in de vorm van een B.V. 

Activiteiten
De activiteiten betreffen het voeren van administraties (inclusief opstellen jaarrekeningen en periodieke rapportages), salarisadministratie en fiscale dienstverlening.

Kerngegevens
De verwachte omzet 2018 is ca. € 65.000. De onderneming heeft geen personeel in dienst.

klantenportefeuille
Het kantoor beschikt over een trouwe klantenkring; klanten worden bediend middels persoonlijke betrokken dienstverlening.  De software waar voornamelijk gebruik van gemaakt wordt betreft Accountview.

De klantenportefeuille heeft een behoorlijke spreiding en bestaat uit vooral uit ondernemers. De betalingsmoraal van klanten is zeer goed te noemen. 

Transactievorm
Aandelentransactie, waarbij een adequate overgangsperiode in samenwerking met huidige ondernemer bespreekbaar is. Onder voorwaarden is een activatransactie eveneens bespreekbaar.

Reden voor verkoop
De huidige ondernemer vindt 30 jaar ondernemen een mooie periode om de onderneming thans over te dragen.

Verkoopprijs
De verkoopprijs is nader overeen te komen.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor een bestaand administratie-advies kantoor in de regio Midden Nederland. Het bedrijf is ook heel interessant voor bijvoorbeeld een fiscaal advieskantoor, dat uit wil breiden.

Omzet
€ 65,000
Aantal FTE
1
Regio
Midden Nederland
Sector
Zakelijke dienstverlening
Profielnummer
#25594
Rechtsvorm
B.V.