Biedt een totaal projectaanpak

Allround Installatiebedrijf actief in Brabant. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 2.600.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

11-20

REGIO

Zuid Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B

PROFIELNUMMER

#30432

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is gestart in 1992 en is doorgegroeid van een E-installatiebedrijf naar een allround installatiespecialist in E en W. De onderneming presenteert zich als expert in totaaloplossingen voor zowel klein- als grootschalige projecten, waaronder industriële automatisering, gebouwbeheersing en duurzame installaties. Daarbij gelooft men heilig in een totaal projectaanpak: van idee tot realisatie, waarbij het doel is om het advies, het ontwerp, de uitvoering en de begeleiding te realiseren. Dit doet men op een transparante, duurzame en servicegerichte werkwijze. De onderneming heeft zowel onderhoudscontracten als totaal onderhoud.

Klanten
Ruim 80% van de omzet wordt behaald in een straal van ca. 50 km rond de vestigingsplaats, regio Midden-Brabant. De opdrachtenportefeuille is twee maanden, waarvan 85% bestaat uit bedrijfsopdrachten.

Medewerkers
Er zijn 13 medewerkers en directie binnen het (eigen) pand van de onderneming.

Omzetverdeling
Elektra is 30% van de omzet. Verlichting heeft hier een aandeel van 10%, net als beveiliging. Besturing genereert 15% van de omzet. Net als het loodgieterswerk waar het aandeel 15% is. Daarnaast is nog 20% van de omzet verwarming. Deze onderneming heeft geen last gehad van de crisis. Mede door de grote en goede naamsbekendheid en de lange bestaansgeschiedenis van het bedrijf ziet men de toekomst van het bedrijf positief in. 

Reden verkoop
De eigenaar bereikt over enkele jaren de pensioengerechtigde leeftijd en er is geen opvolging aanwezig binnen de familie of de onderneming. Daarom worden de aandelen van de tussenholding aangeboden.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.