Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Allround loodgietersbedrijf

Dak- en zinkwerk, verwarmingsinstallaties, aanleggen van water, sanitair en riolering


Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een allround loodgietersbedrijf die zowel zakelijke opdrachtgevers (o.a. aannemers) als particulieren bedient.

Kerncijfers
De onderneming is een familiebedrijf met een uitgebreid track record en heeft een gevestigde reputatie. De jaarlijkse omzet bedraagt zo’n € 800.000 -  € 1 miljoen met een gezond bedrijfsresultaat (gemiddeld circa 8%). De omzet bestaat voor een gedeelte uit service en onderhoud.

Activiteiten
De activiteiten bestaan onder meer uit dak- en zinkwerk, het aanleggen van verwarmingsinstallaties (CV, vloerverwarming, warmtepompen, etc.), het aanleggen van warm en koud (drink)water, sanitair, riolering, etc.

Werkgebied
Het werkgebied van de onderneming betreft hoofdzakelijk provincies Noord-Holland en Zuid- Holland (regio’s Leiden, Nieuw Vennep, Haarlem, Hoofddorp).

Tean
Het team bestaat uit 9 vakkundige en gemotiveerde medewerkers (circa 8 fte., inclusief DGA).

Onroerend goed
Het onroerend goed (werkplaats en kantoor) wordt momenteel gehuurd van de DGA. Indien door een koper gewenst, kan het onroerend goed onderdeel uit maken van de transactie.

Reden verkoop
De DGA benadert de pensioengerechtigde leeftijd en overweegt derhalve een 100% verkoop van de Onderneming. Verkoper is bereid om voor een overdrachtsperiode betrokken te blijven.