Dak- en zinkwerk, verwarmingsinstallaties, aanleggen van water, sanitair en riolering

Te koop een allround loodgietersbedrijf die zowel zakelijke opdrachtgevers als particulieren bedient. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 1.000.000

EBITDA

€ 80.000

AANTAL FTE

6-10

REGIO

West Nederland

SECTOR

Bouw & installatietechniek

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#28397

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

Te koop wordt aangeboden een allround loodgietersbedrijf die zowel zakelijke opdrachtgevers (o.a. aannemers) als particulieren bedient.

Kerncijfers
De onderneming is een familiebedrijf met een uitgebreid track record en heeft een gevestigde reputatie. De jaarlijkse omzet bedraagt zo’n € 800.000 -  € 1 miljoen met een gezond bedrijfsresultaat (gemiddeld circa 8%). De omzet bestaat voor een gedeelte uit service en onderhoud.

Activiteiten
De activiteiten bestaan onder meer uit dak- en zinkwerk, het aanleggen van verwarmingsinstallaties (CV, vloerverwarming, warmtepompen, etc.), het aanleggen van warm en koud (drink)water, sanitair, riolering, etc.

Werkgebied
Het werkgebied van de onderneming betreft hoofdzakelijk provincies Noord-Holland en Zuid- Holland (regio’s Leiden, Nieuw Vennep, Haarlem, Hoofddorp).

Tean
Het team bestaat uit 9 vakkundige en gemotiveerde medewerkers (circa 8 fte., inclusief DGA).

Onroerend goed
Het onroerend goed (werkplaats en kantoor) wordt momenteel gehuurd van de DGA. Indien door een koper gewenst, kan het onroerend goed onderdeel uit maken van de transactie.

Reden verkoop
De DGA benadert de pensioengerechtigde leeftijd en overweegt derhalve een 100% verkoop van de Onderneming. Verkoper is bereid om voor een overdrachtsperiode betrokken te blijven.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.