Antiekhandel en art galerie

Unieke handelsvoorraad


Beschrijving

Meer dan 50 jaar een begrip, zowel nationaal als internationaal. De verkopende partij heeft een unieke antiekhandel en kunstgalerij met enorme omvang en internationale allure opgebouwd, zowel in handelsvoorraad als in oppervlakte.

Bijzonderheden
De handelsvoorraad bestaat een originele collectie aan Tibetaanse kasten en dressoirs, antieke Spaanse en Duitse kasten, salon- en wandtafels en terracotta beelden van het leger van Xi'an.

Voorraad
Grote collectie bronzen beelden voor binnen en buiten, grote partijen houten en stenen kunststukken en Buddhabeelden tot 15.000 kg. Tevens verkoopt de handel fonteinen en een grote voorraad klassieke schilderijen met in totaal meer dan 10.000 kunstobjecten.

Reden verkoop
Opdrachtgever biedt deze antiekhandel en art galerie ter overname aan bij gebrek aan bedrijfsopvolging.

Vraagprijs
Bij een verkoopwaarde van de handelsvoorraad van omstreeks €1.500.000 is de vraagprijs van €550.000 voor deze omvangrijke en unieke collectie uitermate redelijk te noemen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 550.000

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet

€ 1.000.000

Winst

€ 250.000

Aantal Fte

2-5

Regio

Zuid Nederland

Sector

Groothandel

Type Klanten

B2B en B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#26262

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!