Volledige profiel zien?

Registreer u hier gratis & gemakkelijk


Klik hier om in te loggen

Antiekhandel en art galerie in Noord-Brabant

Unieke handelsvoorraad in antiek en kunst


Beschrijving

Opdrachtgever heeft een unieke antiekhandel en kunstgalerij met enorme omvang en internationale allure opgebouwd, zowel in handelsvoorraad als in oppervlakte.

Bijzonderheden
Meer dan 50 jaar een begrip, zowel nationaal als internationaal. De handelsvoorraad bestaat een originele collectie aan Tibetaanse kasten en dressoirs, antieke Spaanse en Duitse kasten, salon- en wandtafels en terracotta beelden van het leger van Xi'an.

Voorraad
Grote collectie bronzen beelden voor binnen en buiten, grote partijen houten en stenen kunststukken en Buddhabeelden tot 15.000kg. Tevens verkoopt de handel fonteinen en een gigantische voorraad klassieke schilderijen met in totaal meer dan 10.000 kunstobjecten.

Reden verkoop
Opdrachtgever biedt deze antiekhandel en art galerie ter overname aan bij gebrek aan bedrijfsopvolging.

Vraagprijs
Bij een verkoopwaarde van de handelsvoorraad van omstreeks €1.500.000 is de vraagprijs van €550.000 voor deze omvangrijke en unieke collectie uitermate redelijk te noemen.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige bedrijf (100%) te verkopen.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een Activa/passiva transactie, waarbij u eigenaar wordt van (een deel van) de bezittingen van de onderneming.

Prijs
De vraagprijs bedraagt € 550.000

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Omzet
€ 1,000,000
Winst
€ 250,000
Aantal FTE
2-5
Regio
Zuid Nederland
Sector
Groothandel
Type klanten
B2B en B2C
Profielnummer
#26262
Rechtsvorm
B.V.