App voor persoonlijke gezondheid

Gecertificeerd en gekwalificeerd


Beschrijving

Het bedrijf heeft een persoonlijke gezondheidsomgeving gebouwd voor mobile (dedicated app voor tablet/phone Android/iOS). De app en organisatie is MedMij-gekwalificeerd en NEN7510-gecertificeerd. Met deze app kunnen gegevens uitgewisseld worden tussen zorggebruiker en zorgaanbieder.

Bijzonderheden
De applicatie is klaar voor gebruik en heeft een kleine investering nodig om weer te voldoen aan de laatste afspraken van MedMij. Op dit moment wordt de livegang door MedMij in gang gezet en zijn de eerste zorgaanbieders ook MedMij-gekwalificeerd en wisselen gegevens uit.

Verdienmodel
Het verdienmodel is in eerste instantie gebaseerd op gebruikerssubsidie van de overheid (per gebruiker 7,50 euro bruto per jaar). Het snelst kan omzet gebruikt worden indien er een groot netwerk van zorggebruikers beschikbaar is en er een gegevensuitwisseling kan plaatsvinden.

Omzet

€ 50.000

Aantal Fte

1

Regio

Niet locatie gebonden

Sector

Gezondheidszorg & farmacie

Type Klanten

B2C

Rechtsvorm

B.V.

Profielnummer

#29615

Brookz 500: bestel jouw exemplaar!

Brookz 500

Unieke 'Who is Who' van de Nederlandse overnamemarkt. Alle actieve (overname)advieskantoren, investeringsmaatschappijen en advocatenkantoren in één waardevolle uitgave van 252 pagina's (t.w.v. €24,95)!

Bestel nu!