Gecertificeerd en gekwalificeerd

Gecertificeerd en gekwalificeerd persoonlijke gezondheidsomgeving ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 50.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29615

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf heeft een persoonlijke gezondheidsomgeving gebouwd voor mobile (dedicated app voor tablet/phone Android/iOS). De app en organisatie is MedMij-gekwalificeerd en NEN7510-gecertificeerd. Met deze app kunnen gegevens uitgewisseld worden tussen zorggebruiker en zorgaanbieder.

Bijzonderheden
De applicatie is klaar voor gebruik en heeft een kleine investering nodig om weer te voldoen aan de laatste afspraken van MedMij. Op dit moment wordt de livegang door MedMij in gang gezet en zijn de eerste zorgaanbieders ook MedMij-gekwalificeerd en wisselen gegevens uit.

Verdienmodel
Het verdienmodel is in eerste instantie gebaseerd op gebruikerssubsidie van de overheid (per gebruiker 7,50 euro bruto per jaar). Het snelst kan omzet gebruikt worden indien er een groot netwerk van zorggebruikers beschikbaar is en er een gegevensuitwisseling kan plaatsvinden.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.