Gecertificeerd en gekwalificeerd

Gecertificeerd en gekwalificeerd persoonlijke gezondheidsomgeving ter overname aangeboden. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 50.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

1

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie

TYPE KLANTEN

B2C

PROFIELNUMMER

#29615

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

Het bedrijf heeft een persoonlijke gezondheidsomgeving gebouwd voor mobile (dedicated app voor tablet/phone Android/iOS). De app en organisatie is MedMij-gekwalificeerd en NEN7510-gecertificeerd. Met deze app kunnen gegevens uitgewisseld worden tussen zorggebruiker en zorgaanbieder.

Bijzonderheden
De applicatie is klaar voor gebruik en heeft een kleine investering nodig om weer te voldoen aan de laatste afspraken van MedMij. Op dit moment wordt de livegang door MedMij in gang gezet en zijn de eerste zorgaanbieders ook MedMij-gekwalificeerd en wisselen gegevens uit.

Verdienmodel
Het verdienmodel is in eerste instantie gebaseerd op gebruikerssubsidie van de overheid (per gebruiker 7,50 euro bruto per jaar). Het snelst kan omzet gebruikt worden indien er een groot netwerk van zorggebruikers beschikbaar is en er een gegevensuitwisseling kan plaatsvinden.

MKB-Fonds

Investeerder in beeld

MKB Fonds investeert in volwassen mkb-bedrijven met een bewezen marktpositie. Wij zijn een lange termijn, actief ondersteunende investeerder, die zich voornamelijk richt op het realiseren van bedrijfsopvolging (pre-exit) en buy and build.