Geheel uitgewerkt en Europees gepatenteerd

Een apparaat ontwikkeld, geheel uitgewerkt en Europees gepatenteerd, welke geschikt is voor rugklachten. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26179

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De kern van de vinding is de combinatie van fixering en positionering voor een behandeling waardoor het positioneren van de patiënt in de juiste behandelposities eenvoudiger en sneller kan geschieden. De behandeling van meerdere posities op de onderrug vergt slechts één aanpassing van de instelling.

Positionering
De exacte positionering van de patiënt met de juiste spanning op het te behandelen gebied is van groot belang voor het resultaat. De posities en de passende spanning worden bij de eerste behandeling vastgelegd.

Vervolgbehandeling
Bij iedere vervolgbehandeling van de cliënt wordt de cliënt automatisch in de juiste positie geplaatst met de passende spanning op de te behandelen zone, en start de behandeling. Bij de vervolgbehandelingen kan één therapeut meerdere cliënten op meerdere apparaten gelijktijdig behandelen. Deze therapeut kan lager gekwalificeerd zijn dan de therapeut die de instellingen en de eerste behandeling heeft uitgevoerd.

Automatische registratie
Door de automatische registratie van de resultaten van iedere behandeling kan de voortgang van het herstel objectief worden gevolgd en kan worden vastgesteld wanneer het gewenste herstel is bereikt.

Opzet
Bij de opzet is veel aandacht gegeven aan de veiligheid van de gebruikers. Door stapeling van beveiliging en voorzieningen in de constructie is het apparaat veilig voor de gebruiker, zelfs bij volledig falen van alle systemen waaronder de energievoorziening.

Bouwwijze
Door deze uitvinding te combineren met stuurbare belasting is een veel kleinere bouwwijze mogelijk. De versie van het apparaat kan mobiel worden uitgevoerd door toevoeging van een elektrische pallet wagen. Hiermee is het mogelijk één apparaat te gebruiken bij meerdere fysiotherapiepraktijken en is het mogelijk bij kantoren en ouderen instellingen periodiek preventieve behandelingen aan te bieden, waardoor lage rugklachten voorkomen kunnen worden.

Verkoopprijs
Opdrachtgever wenst het patent te verkopen tegen een prijs van € 200.000 en eventueel in combinatie met royalty’s.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Interesse in Business Valuation bij RSM?
Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 28 mei en leer meer over het programma.