Geheel uitgewerkt en in zowel Europa als de USA gepatenteerd

Apparaat welke tijdens een beweging de belasting ieder gewenst patroon kan laten volgen. Neem contact op via Brookz

OMZET

Op aanvraag

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

Op aanvraag

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

Gezondheidszorg & farmacie
Industrie & productie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#26180

RECHTSVORM

Op aanvraag

Beschrijving

De onderneming heeft een apparaat ontwikkeld, welke tijdens een beweging de belasting ieder gewenst patroon kan laten volgen, onafhankelijk van de snelheid, de richting of de positie van die beweging.

Belasting
De gestuurde belasting is een gestuurde kracht die tegen de beweging in, met de beweging mee of stationair wordt uitgeoefend. Hierdoor kan de beweging belast en ontlast worden. De belasting kan zo worden geprogrammeerd dat deze voor iedere fase van de beweging de gewenste waarde heeft.

Uitvinding
De uitvinding is zodanig dat het systeem zich leent voor verkleining en vergroting, waardoor deze uitvinding ingezet kan worden voor alle apparaten waarbij een gestuurde belasting bij kleine of grote bewegingen wenselijk is.

Behandelmethodes
1. Voor sport en therapie komen door het apparaat betere behandel-, oefen- en trainingsmogelijkheden binnen bereik. Denk aan:

  • Veilige training voor ouderen waarbij de beweging ondersteund wordt en mobiliteit wordt bevorderd;
  • Sporters die met apparatuur delen van hun beweging kunnen trainen waarbij de belastingen aansluiten bij de werkelijke of gewenste belasting;
  • Therapeutische oefeningen zoals bij lage rugklachten waarbij de belasting aansluit bij optimaal herstel.

2. Voor de machine- en apparatenbouw komen mogelijkheden binnen bereik om krachtgesloten paringen te optimaliseren en zo de werking van de apparatuur te verbeteren.

Verkoopprijs

Het bedrijf wenst het patent te verkopen tegen een prijs van € 500.000 en eventueel in combinatie met royalty’s.

Geschikt voor
Deze onderneming is interessant voor strategische kopers/ investeerders. Het bedrijf is tevens interessant voor ondernemende MBI kandidaten met kennis van deze sector.

Worrel & Jetten

Kantoor uitgelicht

Ontwikkeling door overnames of fusies is een complex traject met verschillende invalshoeken met een diversiteit aan financiële en niet-financiële vraagstukken. Het team van Worrell & Jetten is uw ervaren overname- en strategisch adviseur die u helpt bij alle facetten van fusie of overname. Een optimale proces begeleiding en rendement.