Start up zoekt naar participerende MBI-kandidaat

Een Artificial Intelligence onderneming zoekt naar participerende MBI met als kerncompetenties marketing en communicatie. Neem contact op via Brookz

OMZET

€ 80.000

EBITDA

Op aanvraag

AANTAL FTE

2-5

REGIO

Niet locatiegebonden

SECTOR

IT, online & e-commerce
Participatie

TYPE KLANTEN

B2B en B2C

PROFIELNUMMER

#29905

RECHTSVORM

B.V.

Beschrijving

De onderneming is op zoek naar een participerende MBI kandidaat met als kerncompetenties marketing en communicatie. De startup heeft een AI platform ontwikkeld waarop reeds meerdere applicaties zijn gecreëerd in meerdere sectoren. De applicaties is met name gericht op de sectoren: E-Health, work, sports, E-education. 

Bijzonderheden
Het bedrijf is opgericht in 2016 en heeft momenteel 3 lopende applicaties in Energy Trading en E-Health, waarbij de propositie in E-Health op dit moment de meeste tractie heeft.

De applicatie
Op dit moment is er een E-Health applicatie ontwikkeld die zorgt voor een verbetering in het persoonlijke welzijn van mensen. Deze technologie draait volledig op het apparaat van de gebruiker en garandeert volledige privacy. Het observeert en reflecteert op de persoonlijke ontwikkelingsbehoeften en context van de gebruiker in realtime. Daarnaast is het in staat om real-life ervaringen van andere gebruikers te integreren om de motivatie van de gebruiker intrinsiek en sociaal volledig te betrekken.

Klanten
De eindgebruikers zijn werknemers en zzp'er die behoefte hebben aan meer balans tussen werk en mentale/fysieke gezondheid. De onderneming probeert de eindgebruikers te benaderen via diverse B2C (app stores, social media) en B2B (werkgevers en zorgverzekeraars) kanalen.De voordelen voor de verzekeraars en werkgevers zijn lagere kosten door minder ziekteverzuim.

Businessmodel
Het businessmodel is een licentiemodel op jaar- en maandbasis. 

Omzet
De huidige omzet van de onderneming is € 1.500,- (gemiddelde van afgelopen 5 jaar is € 10.000 per maand, de lage omzet van € 1.500 per maand geldt sinds vorig jaar o.a. door COVID).

Omzetprognose
De omzetprognose voor de komende 12 maanden: € 80.000,-, hiervan is reeds 80% gecommitteerd uit bestaande applicaties in andere sectoren. Het is de bedoeling dat de ontwikkelde E-health applicatie voor verdere groei gaat zorgen. De omzetprognose voor de maand 13 – 24 is € 240.000,-

Geschikt voor
De huidige founder heeft reeds eerdere AI applicaties opgezet en succesvol verkocht, echter willen ze de huidige applicaties vanwege de potentie in eigen beheer houden. De kerncompetenties van de huidige founder is de techniek, derhalve is hij op zoek naar een participerende MBI-kandidaat die hem kan aanvullen om zodoende de onderneming gezamenlijk verder te laten doorgroeien.

Opleiding uitgelicht

RSM business valuation

Dé opleiding in Nederland voor waarderingsdeskundigen met ambitie! Neem deel aan de online informatiesessie op vrijdag 25 juni en leer meer over het Business Valuation programma.