Attractieverhuurbedrijf

Van diverse feest-, sport- en evenementbenodigdheden

Omzet € 650.000

Winst EBITDA € 120.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie · E-commerce

Branche Webshops

LandNederland

RegioMidden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 650.000
FTE 2-5
Beschrijving

In ruim 10 jaar is de onderneming met hun uitgebreide assortiment en optimale service uitgegroeid tot een begrip in Randstad en omgeving. Het bedrijf verhuurt een breed scala aan benodigdheden voor de totstandkoming van zakelijke en particuliere evenementen, feesten en partijen. De zaken die verhuurd worden zijn o.a. stormbanen, springkussens, sport- en spelmaterialen, partytenten, (sta)tafels en stoelen. In het winterseizoen verhuurt het bedrijf ook curling- en schaatsbanen. 

Bijzonderheden
Het netwerk van de verkoopmedewerkers in combinatie met goede online vindbaarheid vormt een belangrijke pijler voor optimale verkoop. De website dient tevens als boekingswebsite voor attracties van partners. Het boekingsproces is vrijwel volledig geautomatiseerd. Het bedrijf beschikt over diverse vervoersmiddelen (bakwagen, bus en aanhanger) om de verhuurmaterialen te bezorgen. Zodoende levert men een gedegen totaaloplossing aan klanten.

Klantenbestand
Men beschikt over een diverse en uitgebreide klantenkring B2C en B2B, zowel privaat als publiekelijk, ondersteund door een aantal waardevolle partnerschappen hetgeen voor een winstgevende onderneming zorgen.

Reden verkoop
De huidige eigenaren zijn na 20 jaar in de attractie- en evenementenbranche toe aan nieuwe uitdagingen. Huidige ondernemers zijn bereid om op zeer zorgvuldige wijze de onderneming over te dragen.

De organisatie
Het bedrijf wordt gerund door een bedrijfsleider. In totaal is er 5 FTE in dienst, verdeeld over logistieke en kantoorfuncties. Het team zorgt voor de uitgifte, levering en onderhoud van alle verhuurmaterialen. Daarnaast helpt een poule van vaste oproepkrachten in de drukkere perioden.

Locatie
Het bedrijf is gevestigd in een gehuurde bedrijfsruimte van 255 m2 in Ridderkerk, rand Rotterdam, gelegen naast de A15 en A16 en is hierdoor goed bereikbaar. Het bedrijf beschikt over een magazijn, opslag en kantoor. Er is een mogelijkheid tot het overnemen van het huurcontract.

Omzet- en winstcijfers
De omzet in 2022 is EUR 650.000 geweest met een EBITDA van EUR 145.000. In 2023 ligt het omzetniveau naar verwachting rond de EUR 610.000 met een EBITDA van 120.000. De waarde van de inventaris/voorraad wordt geschat op € 300.000,-. Het assortiment is in de loop der jaren geoptimaliseerd naar de klantbehoefte en winstgevendheid. Door de regelmatige vernieuwing verkeren de verhuurmaterialen in zeer goede staat. Alle verhuurmaterialen alsmede de voertuigen zijn in volledig eigendom van de organisatie.

Aangeboden belang
De verkoper wenst het volledige attractieverhuurbedrijf te verkopen. Aangeboden wordt:

  • Volledige inventaris aan evenementen-, sport- en spelmaterialen
  • Vervoersmiddelen
  • Website met hoge ranking
  • Volledig geautomatiseerd boekingssysteem met betaalproces
  • Een groot klantenbestand, opgebouwd in de afgelopen 9 jaar (B2B en B2C);
  • Strategische partnerschappen, privaat en publiek (optioneel)
  • Social media kanalen (Facebook en Instagram);
  • Gemotiveerd team.

Transactievorm
De verkopende ondernemer geeft de voorkeur aan een aandelentransactie.

Profiel overnamekandidaat
De bedrijfsovername is uitermate geschikt voor ondernemers die affiniteit hebben met de sector sport, spel en recreatie en graag willen doorpakken met een succesvol bedrijf. Een ondernemer die zin heeft in de enorme variatie in de werkzaamheden die het bedrijf biedt. Dit bedrijf is ook interessant voor collega-bedrijven die middels een strategische overname hun portefeuille willen laten groeien. Ook biedt dit bedrijf een mooie kans voor een MBI'er. De bedrijfsactiviteiten kunnen eenvoudig worden uitgebouwd zonder direct aanvullende investeringen te doen. 

Omzet € 650.000

Winst EBITDA € 120.000

Sector Horeca, toerisme & recreatie · E-commerce

Branche Webshops

LandNederland

RegioMidden

Beschikbaar
FTE 2-5
Rechtsvorm B.V.
Type klanten B2B en B2C
Aangeboden namens
Anoniem

Geverifieerd

Gegarandeerd een reactie van de verkoper
Dit profiel is actueel en beschikbaar
100% onafhankelijk platform
Omzet € 650.000
FTE 2-5

Kom in contact met de verkoper

Kies het pakket dat bij je past
  • 100 % onafhankelijk platform
  • Meer dan 1000 bedrijven te koop
  • Geen extra kosten